Paté Beef & Heart

Fit Active – Paté Beef + Heart – 150g

Een voedzaam en heerlijk, premium kwaliteit, nat vlees in patéstijl voor volwassen honden. Het bestaat uit een heerlijke, zachte paté gemaakt van rundvlees en harten. Rundvlees bevat veel proteïnen, complexe B-vitaminen, ijzer, zink en fosfor, waarvan bekend is dat ze de energie stimuleren, de botten en het immuunsysteem versterken.

Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Fit Active – Paté Beef + Heart – 150g

Een voedzaam en heerlijk, premium kwaliteit, nat vlees in patéstijl voor volwassen honden. Het bestaat uit een heerlijke, zachte paté gemaakt van rundvlees en harten. Rundvlees bevat veel proteïnen, complexe B-vitaminen, ijzer, zink en fosfor, waarvan bekend is dat ze de energie stimuleren, de botten en het immuunsysteem versterken. Het runderhart is een dichte spier en bevat meer unieke voedingsstoffen, zoals CoQ10, die nodig is voor de celfunctie en het optimaliseren van het hartritme. FitActive Paté bevat geen bewaarmiddelen, antioxidanten en kleurstoffen. Door regelmatig uw hond te voeden met Fit Active natvoer, blijven ze gehydrateerd zonder extra calorieën toe te voegen. Sommige honden kunnen nu eenmaal minder water drinken dan normaal. Sommige honden verliezen hun reukzin, of zelfs hun eetlust, naarmate ze ouder worden en meer geneigd zijn om nat voedsel te consumeren.

Ingrediënten:  vlees en dierlijke bijproducten (rundvlees min 4%, harten min 4%), minerale stoffen. Geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen.

Analyse:  Ruw eiwit 10%, Ruwe oliën en vetten 5%, Ruwe as 2%, Ruwe celstof 0,5%, Vochtigheid: 80%

Voedingsadditieven (per kg):  Vitamine D3 150 IE, Vitamine E 15 mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

0,99

Uitverkocht