Over ons

Panzi-Pet bureau

Ontstaan van Panzi-Pet

Panzi-Pet  is ontstaan door een samenwerking van verschillende nationale kwekers en dierenarsten met als doel de productie van een hondenvoer gemaakt door en voor kwekers, gecontroleerd door dierenartsen.

Doorheen de jaren is het merk uitgegroeid tot een dierenspeciaalzaak. U vind er producten voor zowat alle huisdieren maar de specialisatie blijft hondenvoeding.

Kwaliteit staat centraal!

Al vanaf het begin streeft men naar kwaliteit. Door de samenwerking met nationale hondenkwekers en dierenarsten zijn de recepten geperfectioneerd. Dit werd in 2016 en 2017 onder andere bekroond met het Hungarian Quality Product Label.

Door gebruik te maken van enkel natuurlijke, hoogwaardige en verse grondstoffen is deze voeding bijzonder zuiver. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, smaak- en bewaarstoffen! De natuurlijke producten zorgen voor een goede en volledige vertering van de voeding. De groenten zorgen voor de aroma’s en smaak.

Panzi-Pet in Europa

Panzi-Pet vindt zijn oorsprong in Hongarije. Omdat Hongarije lidstaat is van Europa worden ook bij Panzi-Pet aan de strengste normen qua voedselveiligheid voldaan.  Na vele jaren op de internationale markt wordt het merk momenteel verdeeld in meer dan 40 verschillende landen.

Met trots vertegenwoordigen wij de Benelux regio!

Panzi-Pet Benelux

History

Op 1 december 2016 werd Panzi-Pet Benelux GCV opgericht te Lommel (BE).
Door het jonge en ambitieuze team werd al snel een grootte groei verwezenlijkt.
Goed advies, snelle service, producten van top kwaliteit, eerlijke prijs,…. allemaal factoren die hebben meegedragen om op 01/01/2017 onze eigen webshop te lanceren.
Met een beperkt aantal producten gingen we als jonge speler op de markt.
Al snel werd onze eigen webshop een groot succes! Door nieuwe betaalmethodes toe te voegen wordt betalen nog eenvoudiger en veiliger. De contracten met Bpost en PostNL laten ons toe bestelling binnen de 48u te leveren.
Om onze producten extra te promootten aan het publiek werd in 2018 beslist om met een stand deel te nemen aan hondenshows en evenementen. In deze periode leerden we vele nieuwe klanten kennen. Ook bestaande klanten kwamen elke keer enthousiast op zoek naar de nieuwe items verborgen in onze stand.
In juni 2018 werd naar aanleiding van de samenwerking met Julius-K9 een volledig nieuwe reeks hondenvoeding gelanceerd. Daarnaast werden ook snacks, shampoo’s, supplementen, speelgoed, …. toegevoegd. Hierdoor steeg het aantal producten van 65(dec 2017) naar maar liefst 250 (dec 2018).
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn werd op 01/03/2019 de nieuwe website gelanceerd. Hierdoor kunnen klanten nog eenvoudiger en sneller bestellen, een account aanmaken, snel in contact komen bij vragen,…

Ons doel: Een kwalitatief product aanbieden tegen een eerlijke prijs. En dit bij een optimale service en klantvriendelijkheid!

nl Nederlands
X