Over ons

Panzi-Pet bureau

Ontstaan van Panzi-Pet

Panzi-Pet vindt zijn oorsprong uit een samenwerking van een aantal grote, erkende fokkers en dierenartsen beginnend in 1996. Deze waren op zoek naar een kwalitatieve voeding voor hun show- en werkhonden en konden dit maar niet vinden. In samenwerking met een aantal dierenartsen en een dierenvoedingsproducent is er toen een eigen productlijn ontwikkeld.

Door de jaren heen zijn er meer en meer smaken ontwikkeld. Hiernaast is er ingezet op verschillende brokgrootte, en speciale recepten. Nu heeft Panzi-Pet een aanbod voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Het merk is ook uitgegroeid tot een dierenspeciaalzaak, met producten voor zowat alle huisdieren, de specialisatie blijft echter hondenvoeding.

Kwaliteit staat centraal!

Al vanaf het begin streeft men naar kwaliteit. Door de samenwerking met nationale hondenfokkers en dierenartsen zijn de recepten geperfectioneerd. Dit werd in 2016 en 2017 onder andere bekroond met het Hungarian Quality Product Label.

Door gebruik te maken van enkel natuurlijke, hoogwaardige en verse grondstoffen is deze voeding bijzonder zuiver. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, smaak- en bewaarstoffen! De natuurlijke producten zorgen voor een goede en volledige vertering van de voeding. De groenten zorgen voor de aroma’s en smaak.

Niet alleen de kwaliteit staat centraal, wij vinden het ook belangrijk dat je een prijs betaalt die in verhouding is met de kwaliteit die je krijgt. Wanneer je een product bij ons koopt koop je een product met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit geldt voor al onze producten in onze webshop.

Panzi-Pet in Europa

Panzi-Pet vindt zijn oorsprong in Hongarije. Omdat Hongarije een lidstaat is van Europa wordt ook bij Panzi-Pet aan de strengste normen qua voedselveiligheid voldaan.  Na vele jaren op de internationale markt wordt het merk momenteel verdeeld in meer dan 40 verschillende landen.

Met trots vertegenwoordigen wij de Benelux regio!

Panzi-Pet Benelux

History

Op 1 december 2016 werd Panzi-Pet Benelux GCV opgericht te Lommel (BE).
Door het jonge en ambitieuze team werd al snel een grote groei verwezenlijkt.
Goed advies, snelle service, producten van top kwaliteit, eerlijke prijs,…. allemaal factoren die hebben meegedragen om op 01/01/2017 onze eigen webshop te lanceren.
Met een beperkt aantal producten gingen we als jonge speler op de markt.
Al snel werd onze eigen webshop een groot succes! Door nieuwe betaalmethodes toe te voegen wordt betalen nog eenvoudiger en veiliger. De contracten met Bpost en PostNL laten ons toe bestellingen binnen de 48u te leveren.
Om onze producten extra te promoten aan het publiek werd in 2018 beslist om met een stand deel te nemen aan hondenshows en evenementen. In deze periode leerden we vele nieuwe klanten kennen. Ook bestaande klanten kwamen elke keer enthousiast op zoek naar de nieuwe items verborgen in onze stand.
In juni 2018 werd naar aanleiding van de samenwerking met Julius-K9 een volledig nieuwe reeks hondenvoeding gelanceerd. Daarnaast werden ook snacks, shampoo’s, supplementen, speelgoed, …. toegevoegd. Hierdoor steeg het aantal producten van 65(dec 2017) naar maar liefst 250 (dec 2018).
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn werd op 01/03/2019 de nieuwe website gelanceerd. Hierdoor kunnen klanten nog eenvoudiger en sneller bestellen, een account aanmaken, in contact komen bij vragen, …

Ons doel: Een kwalitatief product aanbieden tegen een eerlijke prijs. En dit bij een optimale service en klantvriendelijkheid!