Contact

FAQ

Heb je een vraag omtrent een product, levering of jouw bestelling? Misschien staat jouw vraag al tussen de FAQ. Onze ‘Frequently Asked Questions’ (veelgestelde vragen) sectie is ontworpen om jou snel en efficiënt van antwoorden te voorzien. Of je nu nieuw bent bij ons of al een trouwe klant, deze sectie biedt transparante antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, diensten en procedures.

 

Klik hier voor alle FAQ. 

Naamloos-58

Telefoon

Heeft u een vraag en wordt u graag snel, persoonlijk en telefonisch geholpen? Tijdens kantooruren staan onze medewerkers klaar om u telefonisch te assisteren. Neem gerust contact op voor een vlotte en persoonlijke ervaring.

Tel: 0032 478 457 453

Mail

Heb je een probleem met je bestelling, moet je bestanden toevoegen of wil je ons buiten kantooruren bereiken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de mail. We streven ernaar om snel en doeltreffend op al je vragen te antwoorden.

fitactive@panzipetbenelux.be 

Naamloos-59
Naamloos-60

Chat

Wil je ons snel bereiken via chat voor directe hulp of heb je zin in een informeel gesprek? Of misschien wil je gewoon even gezellig babbelen op onze sociale media. We kijken ernaar uit om van je te horen en staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Instagram: panzipet_benelux

Facebook: Panzi-Pet Benelux

Voor makkelijk contact, vul onderstaand formulier in. We kijken ernaar uit om van je te horen en helpen je graag verder!

  Hoe heb je ons leren kennen? (Verplicht)

  ShowEvenementFokkerVrienden/familieFacebookInstagramAndere

  Waar te vinden 

  Naamloos-56

  Website

  Ontdek onze nieuwste producten, lees boeiende blogs en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen. Duik in onze wereld van huisdieren en alles wat er speelt bij.

  Naamloos-55

  Sociale media

  Volg ons op sociale media voor het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en een kijkje achter de schermen. Blijf verbonden met onze community.

  Naamloos-57

  Fysieke winkel

  Breng een bezoek aan onze gezellige fysieke winkel en ontdek onze producten in het echt. Ervaar persoonlijke service, advies op maat en een warme kop koffie. Kom langs en beleef het zelf!

  Bezoek onze winkel

  Vermijd verzendkosten en maak een gezellig uitstapje! Ben je in de buurt of heb je geen zin om verzendkosten te betalen? Spring gerust binnen in onze winkel en ontdek onze producten in levenden lijve. We verwelkomen je graag met een kopje koffie.

  Adres:

  Fabrieksstraat 92E, 3900 Pelt, België

  Openingsuren:

   

  Maandag:  9:00 – 16 :00

  Dinsdag: 9:00 – 16:00

  Woensdag: 9:00 – 16:00

  Donderdag: 9:00 – 16:00

  Vrijdag: 9:00 -16:00

  Zaterdag: 09:00 – 12:00

  Zondag: Gesloten

   

   

  Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

  Decoratieve afbeelding, service huisdier

  Persoonlijk advies

  Bij Panzi-Pet draait alles om het welzijn van jouw huisdieren. Ons toegewijde team biedt persoonlijk advies, zowel voor als na aankoop. We begrijpen dat opvolging van voeding net zo belangrijk is als de aankoop zelf. Ontdek ons assortiment en ervaar de zorg en expertise die jij en je huisdier verdienen.

  Laat de kwispelende staartjes van onze tevreden klanten het verhaal vertellen. We nodigen je uit om zelf te ontdekken waarom onze service op maat het verschil maakt. Neem gerust contact op met een van onze experts.

  Blogs

  Ontdek boeiende verhalen, nuttige tips en het laatste nieuws over huisdieren. Bij elk artikel streven we ernaar om jou te informeren, inspireren en betrekken. Duik in onze wereld van ontdekkingen en blijf op de hoogte van de laatste trends. Want bij Panzi-Pet geloven we in het delen van kennis en het creëren van een gemeenschap die groeit en leert. Hopelijk vergroten we zo ook het aantal blije viervoeters.

  Bekijk alle blogs. 

  Naamloos-61