Autostoel Ida

De autostoel Staand Ida biedt comfort en veiligheid voor je huisdier tijdens autoritten. Gemaakt van afwasbaar polyester gevuld met schuim, met een verstevigd, opvouwbaar frame en een verstelbare riem met karabijnhaak voor extra veiligheid. Kan als draagtas worden gebruikt dankzij de verstelbare schouderriem. Gebruik altijd een harnas en autogordel verbindingsstuk voor maximale veiligheid.

Artikelnummer: 5400585164640 Categorie:

Beschrijving

De autostoel Staand Ida is perfect voor huisdierbezitters die hun harige vriend veilig en comfortabel willen vervoeren. Met een veelzijdig ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt deze autostoel voor een zorgeloze en plezierige reiservaring.

Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden

Gemaakt van stevig polyester en gevuld met schuim, biedt het een comfortabele en stabiele zitplaats. Het materiaal is eenvoudig afwasbaar met een vochtige doek, wat het onderhoud makkelijk maakt. Zo blijft de autostoel altijd schoon en fris voor elk avontuur.

Verstevigd frame en eenvoudige bevestiging

Het opvouwbare, verstevigde frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Je kunt de autostoel eenvoudig aan de autostoel bevestigen met de verstelbare schouderriem. De lus voor de autogordel biedt extra veiligheid, zodat je huisdier veilig op zijn plek blijft.

Extra veiligheid en veelzijdigheid

De verstelbare riem met karabijnhaak houdt je huisdier veilig en comfortabel op zijn plaats. Gebruik de autostoel met open of gesloten rits, afhankelijk van de behoeften van je huisdier. Bij gebruik met open rits moet je altijd een harnas en autoveiligheidslijn gebruiken voor maximale veiligheid.

2-in-1 ontwerp: autostoel en draagtas

Het  is niet alleen een veilige zitplaats, maar kan ook als draagtas worden gebruikt. Met de verstelbare schouderriem neem je je huisdier gemakkelijk mee, of je nu een korte wandeling maakt of een lange reis onderneemt. De handige opbergtas biedt ruimte voor snacks, speelgoed of andere benodigdheden, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: Hoogwaardig polyester gevuld met schuim, gemakkelijk afwasbaar met een vochtige doek
  • Frame: Opvouwbaar, verstevigd frame met lus voor autogordel
  • Bevestiging: Eenvoudig te bevestigen met de verstelbare schouderriem
  • Veiligheid: Verstelbare riem met karabijnhaak, altijd gebruiken met harnas en autogordel verbindingsstuk
  • Ontwerp: 2-in-1 autostoel en draagtas, met handige opbergtas
  • Gebruik: Kan opengeritst of met gesloten rits gebruikt worden

Met de autostoel Staand Ida reis je gerust en comfortabel met je huisdier. Je weet zeker dat het veilig, geventileerd en ontspannen is. Bestel vandaag nog en geef je harige vriend de ultieme reiservaring, ongeacht de bestemming!

Ontdek onze andere autostoelen hier!

47,50

Qty: