Borstel – Babu

Zorg voor een zachte en glanzende vacht bij je hond met onze milieuvriendelijke bamboe borstel. Geschikt voor zowel korte als lange vachten. De stevige borstelharen verwijderen losse haren en stimuleren de bloedsomloop. Kies voor de Babu borstel en geef je hond de beste verzorging met een duurzame touch.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Onze Babu bamboe borstel is perfect voor de vachtverzorging van je hond. Deze borstel, ook wel verzorgingsborstel of vachtborstel genoemd, zorgt namelijk voor een zachte en glanzende vacht. Daarnaast is hij milieuvriendelijk. Of je nu een hond hebt met een korte of lange vacht, de Babu borstel is geschikt voor alle vachttypen.

Milieuvriendelijk materiaal

Het is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam bamboe. Dit milieuvriendelijke materiaal zorgt ervoor dat je met een gerust hart voor je hond kunt zorgen. Bamboe is namelijk een hernieuwbare grondstof, die snel groeit en weinig impact heeft op het ecosysteem. Daarom is deze borstel een verantwoorde keuze voor bewuste huisdiereigenaren.

Optimale vachtverzorging

De borstelharen maken de vacht van je hond weer heerlijk zacht en glanzend. Door regelmatig te borstelen verwijder je losse haren. Hierdoor voorkom je klitten en matten. Dit is niet alleen gunstig voor de uitstraling van je hond, maar ook voor de gezondheid van de huid en vacht. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop en verdeelt het de natuurlijke oliën, zodat het resulteert in een gezonde, glanzende vacht.

Geschikt voor alle vachttypen

De Babu borstel is geschikt voor honden met zowel korte als lange vachten. Of je nu een Labrador, Golden Retriever, Poedel of een ander ras hebt, deze borstel is effectief voor elk vachttype. Regelmatig borstelen vermindert de verharing, waardoor de vacht van je hond in topconditie blijft.

Gebruiksgemak

Eenvoudig in gebruik, aangezien hij comfortabel in de hand ligt. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt borstelen, zelfs tijdens langere sessies. De stevige borstelharen verwijderen losse haren zonder de huid van je hond te irriteren.

Waarom kiezen voor de Babu borstel?

De Babu bamboe borstel is de perfecte keuze voor bewuste huisdiereigenaren. Het biedt namelijk hoogwaardige vachtverzorging en vermindert losse haren, waardoor het zorgt voor een zachte, glanzende vacht. Bovendien is het geschikt voor alle vachttypen en gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Kies daarom voor de Babu borstel en geef je hond de beste verzorging met een duurzame touch.

Ontdek onze andere verzorgingsproducten hier!

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Maat

Small, Large

6,407,60

Qty: