Buffeloren 5st

Verwen je trouwe viervoeter met onze 100% natuurlijke buffeloren! Deze heerlijke, vetarme snack is goed voor de tandverzorging van je hond en biedt lang kauwplezier. Makkelijk te verteren en perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen.

Artikelnummer: 5400274743620 Categorie:

Beschrijving

Verwen je trouwe viervoeter met onze 100% natuurlijke buffeloren! Deze heerlijke snack is niet alleen lekker, maar ook een gezonde keuze voor je hond. Omdat onze buffeloren vetarm zijn, zijn ze makkelijk te verteren en geschikt voor een evenwichtige voeding. Het natuurlijke karakter van deze snack zorgt ervoor dat je hond geniet van een pure en verantwoorde traktatie.

Goed voor de tandverzorging

Onze buffeloren zijn niet alleen een smakelijke snack, maar ook goed voor de tandverzorging van je hond. De fijne structuur van de oren zorgt ervoor dat je hond lang moet kauwen, wat helpt bij het verwijderen van tandsteen en tandplak. Hierdoor draagt het kauwen op buffeloren bij aan een gezond gebit en een frisse adem, wat essentieel is voor de mondgezondheid van je hond.

Lang kauwplezier en makkelijk te verteren

De stevige, maar fijne structuur van onze buffeloren zorgt voor lang kauwplezier. Honden genieten van het langdurige kauwen, wat niet alleen leuk is, maar ook helpt tegen verveling. Omdat de buffeloren vetarm zijn, zijn ze bovendien makkelijk te verteren. Dit maakt ze een ideale snack voor honden die gevoelig zijn voor zware of vette snacks.

Perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen

Onze natuurlijke gedroogde buffeloren zijn perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen. Of je hond nu een actieve middelgrote hond is of een grote hond die van stevige kauwsnacks houdt, deze buffeloren bieden de ideale traktatie. De grootte en structuur van de oren passen goed bij de kauwbehoeften van grotere honden, wat zorgt voor een tevreden en gezonde viervoeter.

Waarom kiezen voor onze gedroogde buffeloren?

  • 100% natuurlijk: Vrij van synthetische toevoegingen.
  • Goed voor tandverzorging: Helpt bij het verwijderen van tandsteen en tandplak.
  • Lang kauwplezier: Stevige structuur die lang meegaat.
  • Vetarm en makkelijk te verteren: Geschikt voor een evenwichtige voeding.
  • Perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen: Ideaal voor de kauwbehoeften van grotere honden.

De ideale snack voor je hond

Verwen je hond met onze natuurlijke gedroogde buffeloren. Deze vetarme, goed verteerbare snack biedt lang kauwplezier en ondersteunt de tandverzorging. Perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen die van een smakelijke en gezonde traktatie houden. Bestel vandaag nog en geef je hond een heerlijke en verantwoorde beloning!

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Analyse

Ruw eiwit 77,79%; ruwe vet 1,05%; ruwe as 5,94%; ruwe celstof 0,82%; vocht 11,92%

 

Extra informatie

Smaak

Buffel

4,50

Qty: