Verzorgingsdoekjes voor oog & oor

Zorg voor de ogen en oren van je trouwe viervoeter met de neutrale verzorgingsdoekjes. Deze doekjes houden je hond fris en schoon, zonder irritatie. Dankzij de neutrale geur en de afwezigheid van parabenen en alcohol zijn ze veilig en zacht voor je hond. De handige hersluitbare opening maakt het gebruik extra makkelijk.

v

Artikelnummer: 5400585252835 Categorie:

Beschrijving

Zorg voor de ogen en oren van je trouwe viervoeter met de verzorgingsdoekjes. Deze doekjes houden je hond fris en schoon, zonder irritatie. Dankzij de neutrale geur en de afwezigheid van parabenen en alcohol zijn ze veilig en zacht voor je hond. De handige hersluitbare opening maakt het gebruik extra makkelijk.

Product kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van polyester en viscose, waardoor ze zacht en stevig zijn.
  • Neutrale geur: Geen sterke geuren die je hond kunnen irriteren, alleen frisheid.
  • Gebruiksgemak: Makkelijk om de ogen of oren van je hond te reinigen, dankzij het zachte materiaal.
  • Geen irritatie: De doekjes irriteren de ogen of oren niet, omdat ze vrij zijn van parabenen en alcohol.
  • Handige verpakking: Voorzien van een hersluitbare opening, waardoor de doekjes langer vers blijven.

De verzorgingsdoekjes zijn de perfecte keuze voor elke hondenbezitter die de ogen en oren van hun hond wil verzorgen. Dankzij de neutrale geur en de afwezigheid van parabenen en alcohol, zijn deze doekjes veilig en zacht. Hierdoor kan je hond genieten van een fris en schoon gevoel zonder irritatie.

Het zachte materiaal van polyester en viscose maakt de doekjes ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien zorgt de hersluitbare opening ervoor dat de doekjes niet uitdrogen, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer je hond een opfrisbeurt nodig heeft. Of je nu thuis bent of onderweg, deze doekjes bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor het schoonmaken van de ogen en oren van je hond.

Ontdek onze andere verzorgingsproducten hier!

Verwen je hond met de verzorgingsdoekjes en geef hem de zorg die hij verdient!

2,40

Qty: