Voerbak met deksel – Kena

Deze handige voerbak met deksel is perfect voor onderweg! Gemaakt van metaal met een leuke print en eenvoudig schoon te maken. Geschikt voor zowel water en voer. Verkrijgbaar in verschillende maten.

  • S = 14 x 8cm / 600ml
  • M = 16 x 8cm / 800ml
  • L = 18,5 x 9cm / 1250ml
  • XL = 20 x 9cm / 1700ml
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Deze handige voerbak met deksel is perfect voor onderweg! Gemaakt van metaal met een leuke print en eenvoudig schoon te maken. Geschikt voor zowel water en voer. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Product kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van duurzaam inox.
  • Vaatwasmachinebestendig: Eenvoudig schoon te maken.
  • Verwijderbaar deksel: Praktisch plastic deksel dat gemakkelijk te verwijderen is.
  • Geschikt voor: Zowel water als voer, en andere huisdieren.
  • Verkrijgbaar in: Verschillende kleuren en maten.

Voordelen van de voerbak met deksel

De voerbak met deksel biedt een handige oplossing voor het voeden van je huisdier onderweg. Door het stevige inox materiaal is de voerbak duurzaam en kan hij tegen een stootje. De leuke print maakt de voerkom niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hierdoor is het ideaal voor zowel thuisgebruik als tijdens uitstapjes.

Het plastic deksel is gemakkelijk te verwijderen en helpt om het voer of water vers te houden. Dit is bijzonder handig tijdens het reizen, omdat het voorkomt dat er voedsel of water morsen. Daarom is deze voerbak ideaal voor elke situatie waarin je je huisdier mee wilt nemen.

De kom is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken eenvoudig en snel maakt. Hierdoor bespaar je tijd en moeite. Door de verschillende beschikbare kleuren en maten, kun je de voerbak aanpassen aan de voorkeuren en behoeften van je huisdier.

Het ontwerp van de kom maakt hem geschikt voor verschillende huisdieren. Naast honden kunnen ook katten, vogels en andere kleine huisdieren profiteren van deze handige voerbak. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanvulling op de benodigdheden van elke huisdierbezitter.

Kies voor de handige voerbak met deksel en maak het voeden van je huisdier onderweg eenvoudig en stijlvol. Geef je huisdier de beste eetervaring, waar je ook bent!

Ontdek onze andere eet-en drinkbakken hier!

Extra informatie

Maat

Small, Medium, Large, Extra Large

6,5015,99

Qty: