Voerbak – Bianco

Deze schattige keramische pot in een bamboe houder is perfect voor je huisdier! Het antislip ontwerp zorgt ervoor dat de pot stevig op zijn plaats blijft. En het beste van alles? De pot kan in de vaatwasmachine voor eenvoudige reiniging!

Afmetingen: 16 x 6,6cm / 990ml

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Deze schattige keramische voerbak in een bamboe houder is perfect voor je huisdier! Het antislip ontwerp zorgt ervoor dat de pot stevig op zijn plaats blijft. En het beste van alles? De pot kan in de vaatwasmachine voor eenvoudige reiniging!

Product kenmerken:

  • Materiaal: Geglazuurde keramische pot in een elegante bamboe houder.
  • Antislip: Zorgt ervoor dat de pot stevig op zijn plaats blijft tijdens het eten.
  • Vaatwasmachinebestendig: De uitneembare pot kan eenvoudig worden schoongemaakt (hou ook de houder niet in de vaatwasmachine).

Voordelen van de Bianco Voerbak

De Bianco voerbak combineert stijl met functionaliteit en biedt een schattige en praktische oplossing voor de voeding van je huisdier. De keramische pot is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de geglazuurde afwerking blijft de pot er lang mooi uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Het antislip ontwerp zorgt ervoor dat de pot stevig op zijn plaats blijft, zelfs als je huisdier enthousiast aan het eten is. Dit voorkomt ongewenst verschuiven en morsen, wat bijdraagt aan een nette eetplek.

De uitneembare keramische pot kan eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasmachine, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. De bamboe houder moet met de hand worden schoongemaakt om zijn natuurlijke schoonheid te behouden.

De Bianco voerbak is een perfecte keuze voor elke huisdierbezitter die op zoek is naar een mooie en functionele oplossing voor het eten en drinken van hun huisdier. De combinatie van keramiek en bamboe geeft een elegante uitstraling die in elk interieur past.

Kies voor de Bianco voerbak en maak de eetervaring van je huisdier zowel stijlvol als praktisch. Voeg een vleugje charme toe aan het eetmoment van je huisdier met deze prachtige voerbak.

Ontdek onze andere eet- en drinkbakken hier!
Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons zeker weten! We zijn altijd op zoek naar extra producten.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Wit

13,20

Qty: