Voerbak – Rocky

Geef jouw trouwe viervoeter een stijlvolle eetervaring met onze Rocky voerbakken! Gemaakt van keramiek in een prachtige wit-zwarte kleur en verkrijgbaar in verschillende maten. Het gewicht zorgt ervoor dat jouw hond niet kan morsen. Kies uit

  • S = 400ml
  • M = 900ml
  • L = 1700 ml
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Geef jouw trouwe viervoeter een stijlvolle eetervaring met onze Rocky voerbakken! Deze keramische voerbakken zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een luxe uitstraling te bieden. De combinatie van een prachtige wit-zwarte kleur en het hoogwaardige keramische materiaal maakt de Rocky voerbak een aantrekkelijke keuze voor elke hondenbezitter.

Product kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig keramiek dat zorgt voor een lange levensduur.
  • Kleuren: Beschikbaar in een stijlvolle wit-zwarte kleur, passend bij elk interieur.
  • Verkrijgbaar in maten: Kies uit drie handige formaten: 400 ml, 900 ml of 1700 ml.

Voordelen van de Rocky voerbak

De Rocky voerbak biedt een uitstekende mix van stijl en functionaliteit. Het keramische materiaal is niet alleen duurzaam maar ook eenvoudig schoon te maken. Dankzij de robuuste constructie en het gewicht van de voerbak, blijft deze stevig op zijn plaats staan, zelfs als je hond enthousiast eet. Dit voorkomt ongewenst morsen en rommel, waardoor je huis schoon en netjes blijft.

De elegante wit-zwarte kleur van de Rocky voerbak voegt een vleugje moderne klasse toe aan elk interieur. Of je nu een kleine pup hebt of een grote hond, je kunt de juiste maat kiezen die past bij de behoeften van je huisdier. De verschillende formaten van 400 ml, 900 ml en 1700 ml zorgen ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid voedsel kunt bieden, ongeacht de grootte van je hond.

Dankzij de zware keramische constructie blijft de voerbak goed op zijn plaats, zelfs als je hond met enthousiasme eet. Dit maakt de Rocky voerbak niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor een nette en georganiseerde eetplek. Je hoeft je geen zorgen te maken over rommel of verschuivende bakjes.

De Rocky voerbak is meer dan alleen een functionele eetbak; het is een stijlvolle aanvulling op je huis. De moderne uitstraling en het hoogwaardige ontwerp maken het een perfecte keuze voor elke hondenbezitter die waarde hecht aan zowel esthetiek als praktische voordelen.

Kies voor de Rocky voerbak en geef je hond een luxe eetervaring die zowel praktisch als elegant is. Maak de maaltijd van je huisdier bijzonder met deze prachtige, duurzame voerbak die perfect in elk interieur past.

Bekijk hier al onze andere eet – en drinkbakken!

Extra informatie

Maat

Small, Medium, Large

5,8015,60

Qty: