Onderlegger Preto

De zwarte Preto onderlegger is perfect voor jouw viervoeter! Gemaakt van gerecycleerde kunststof met antislip en opstaande rand om morsen te voorkomen. Handwas aanbevolen.

Artikelnummer: 5400585211221 Categorie:

Beschrijving

De zwarte Preto onderlegger is ideaal voor jouw trouwe viervoeter! Gemaakt van duurzame gerecycleerde kunststof, biedt deze onderlegger niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook praktische voordelen. Het gebruik van gerecycleerde materialen maakt deze onderlegger een milieuvriendelijke keuze voor bewuste huisdiereigenaren.

Materiaal en ontwerp

Deze onderlegger is vervaardigd uit gerecycleerde kunststof, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur geeft een moderne en strakke uitstraling die in elk interieur past.

Antislip en opstaande rand

De onderlegger is uitgerust met een antisliplaag aan de onderkant. Hierdoor blijft de hij stevig op zijn plaats liggen, zelfs als jouw hond enthousiast aan het eten of drinken is. De opstaande rand rondom voorkomt morsen op je vloer. Dit is bijzonder handig om jouw vloer schoon en droog te houden.

Praktisch in gebruik

Hoewel de onderlegger niet vaatwasbestendig is, is hij gemakkelijk schoon te maken met de hand. Een snelle afwas onder de kraan is voldoende om hem weer fris en schoon te krijgen. Het compacte formaat maakt het ook eenvoudig om hem op te bergen wanneer deze niet in gebruik is.

Specificaties:

  • Materiaal: Gerecycleerde kunststof
  • Antislip: Ja
  • Vaatwasbestendig: Nee, met de hand afwassen
  • Opstaande rand: Voorkomt morsen op de vloer

Ideaal voor elke maaltijd

Of je nu een kleine pup hebt of een volwassen hond, de Preto onderlegger is geschikt voor elke eter. Plaats de voer- en drinkbakken erop en je hebt een nette, georganiseerde eetplek voor jouw hond. De antisliplaag zorgt ervoor dat de bakken niet verschuiven, wat eet- en drinktijd makkelijker en aangenamer maakt voor jouw viervoeter.

Stijlvol en functioneel

De Preto onderlegger combineert functionaliteit met stijl. De zwarte kleur en het strakke ontwerp maken het een aantrekkelijke toevoeging aan jouw huis, terwijl de praktische eigenschappen ervoor zorgen dat jouw huis netjes en schoon blijft. Kies voor de Preto onderlegger en ervaar het gemak van een schone en georganiseerde eetplek voor jouw huisdier.

Conclusie:

De Preto onderlegger is een must-have voor elke huisdiereigenaar. Gemaakt van gerecycleerde kunststof, voorzien van een antisliplaag en een opstaande rand, biedt hij de perfecte oplossing om morsen te voorkomen en jouw vloer schoon te houden. Handwas aanbevolen voor eenvoudige reiniging. Voeg deze praktische en stijlvolle onderlegger toe aan jouw huis en geniet van een georganiseerde eetplek voor jouw viervoeter.

Klik hier voor een bijhorende eet- en drinkbak!

6,50

Qty: