Looplijn – Rimo

Met hondenriem Rimo ben je ’s avonds veilig op pad. Reflecterend en met een comfortabel handvat. Mooi afgewerkt met zwart metaal en een stevige haak.

Verkrijgbaar in de kleuren rood en geel, in 100cm of 300cm lengte.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De Rimo looplijn is de perfecte keuze voor hondenbezitters die veiligheid en stijl willen combineren tijdens hun wandelingen. Deze hoogwaardige hondenriem is verkrijgbaar in lengtes van 1 meter of 3 meter, en in opvallende kleuren zoals geel en rood. Of je nu kiest voor een korte wandeling in de stad of een langere tocht in de natuur, de Rimo looplijn biedt je de perfecte combinatie van zichtbaarheid, comfort en duurzaamheid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van sterk en duurzaam nylon.
  • Lengtes: Verkrijgbaar in 1 meter en 3 meter, geschikt voor verschillende soorten wandelingen.
  • Veiligheid: Reflecterende stroken zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker.
  • Comfort: Voorzien van een comfortabel handvat voor een prettige grip.
  • Design: Moderne afwerking met een matte donkergrijze karabijnhaak en metalen details.

Veilig en zichtbaar tijdens de avondwandelingen

De Rimo looplijn is speciaal ontworpen met veiligheid in gedachten. Dankzij de reflecterende stroken ben je in het donker goed zichtbaar voor verkeer en andere voetgangers. Dit maakt de lijn ideaal voor avondwandelingen of slecht verlichte omgevingen. De opvallende kleuren zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar dragen ook bij aan de zichtbaarheid van jou en je hond, zelfs van een afstand.

Comfortabel en duurzaam

Gemaakt van hoogwaardig nylon, is de Rimo looplijn stevig genoeg om dagelijks gebruik te weerstaan. Het comfortabele handvat biedt een prettige grip, zelfs tijdens lange wandelingen. Hierdoor kun je de lijn moeiteloos vasthouden zonder dat je last krijgt van je handen. Het nylon materiaal is duurzaam, bestand tegen slijtage en blijft er ook na veelvuldig gebruik goed uitzien.

Flexibel in Gebruik

De Rimo lijn is verkrijgbaar in twee lengtes: 1 meter voor meer controle in drukke omgevingen en 3 meter voor meer bewegingsvrijheid tijdens wandelingen in parken of natuurgebieden. Deze flexibiliteit maakt de lijn geschikt voor verschillende situaties en honden van alle formaten. Of je nu kiest voor de korte of de lange variant, je hebt altijd de juiste lengte voor elke wandeling.

Stijlvol en modern design

Naast functionaliteit heeft de Rimo looplijn ook een stijlvolle uitstraling. De matte donkergrijze afwerking van de karabijnhaak en metalen details geven de lijn een moderne en elegante look. Het design past perfect bij eigentijdse halsbanden en accessoires, zodat je hond er altijd op zijn best uitziet. De lijn is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een stijlvolle accessoire die past bij jouw persoonlijke smaak.

Gebruiksgemak

De stevige karabijnhaak maakt het gemakkelijk om de Rimo hondenriem snel en veilig aan de halsband van je hond te bevestigen. Dit is vooral handig wanneer je snel op pad wilt of je hond aan de lijn moet vastmaken in drukke situaties. De lijn blijft ook goed op zijn plaats dankzij de stevige constructie en het sterke nylon materiaal.

Conclusie

De Rimo looplijn biedt alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele wandeling met je hond. Met zijn reflecterende stroken, comfortabele handvat en stijlvolle design is deze lijn een uitstekende keuze voor elke hondenbezitter. Of je nu kiest voor de 1 meter variant voor meer controle of de 3 meter variant voor extra bewegingsvrijheid, de Rimo looplijn zorgt ervoor dat jij en je hond altijd zichtbaar en veilig zijn. Investeer in de Rimo looplijn en geniet van zorgeloze wandelingen, dag en nacht.

Ontdek onze andere halsbanden en riemen hier!

Extra informatie

Kleur

Geel, Rood

Maat

100cm, 300cm

16,5022,50

Qty: