Voerbak – Mabel

Geef jouw hond een stijlvolle en praktische eetervaring met de Mabel Voerbak. Deze hoogwaardige keramische voerbak is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling op elk interieur. Met een schattig botje op de zijkant heeft de voerbak een speels ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw trouwe viervoeter.

Verkrijgbaar in de maten:

  • S = 12,5cm / 300ml
  • M = 15cm / 640ml
  • L = 20,5cm / 1510ml
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Geef jouw hond een stijlvolle en praktische eetervaring met de Mabel Voerbak. Deze hoogwaardige keramische voerbak is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling op elk interieur. Met een schattig botje op de zijkant heeft hij een speels ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw trouwe viervoeter.

Belangrijkste kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van duurzaam keramiek voor langdurig gebruik.
  • Design: Leuk botje op de zijkant voor een speelse uitstraling.
  • Onderhoudsvriendelijk: De bak is vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor eenvoudig schoonmaken.
  • Beschikbare maten: Verkrijgbaar in verschillende formaten om aan de behoeften van elke hond te voldoen.

Stijlvol en Praktisch

De Mabel Voerbak combineert stijl en functionaliteit in één product. Het keramische materiaal zorgt ervoor dat de bak stevig op zijn plek blijft staan tijdens het eten, terwijl het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij het vrolijke botje op de zijkant, krijgt de voerbak een uniek en aantrekkelijk uiterlijk.

Gemakkelijk te Reinigen

Hygiëne is belangrijk voor zowel jou als je hond. Daarom is de Mabel Voerbak volledig vaatwasmachinebestendig. Je kunt hem eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een grondige reiniging, waardoor je altijd verzekerd bent van een schone eetplek voor jouw hond.

Verkrijgbaar in Verschillende Formaten

Of je nu een kleine pup of een grote hond hebt, de Mabel Voerbak is beschikbaar in verschillende formaten, zodat er altijd een geschikte maat is voor jouw hond. Hierdoor kan jouw hond comfortabel eten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de juiste portiegrootte.

Conclusie

Met de Mabel Voerbak geef je jouw hond een hoogwaardige en stijlvolle eetervaring. Deze keramische voerbak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch en eenvoudig te reinigen. Voeg deze charmante eetpot toe aan jouw huis en geniet van de perfecte combinatie van design en functionaliteit.

Ontdek onze andere eet- en drinkbakken hier!

Extra informatie

Maat

Small, Medium, Large

5,4013,10

Qty: