Muilkorf – Silas

Geef jouw hond de vrijheid om te snuffelen zonder zorgen met deze functionele zwarte muilkorf. Ideaal voor honden die alles opeten onderweg. De zachte muilbanden zorgen voor extra comfort. Verstelbaar voor een perfecte pasvorm.

Verkrijgbaar in de maten:

    • XXS = A:4cm B:3,5cm C:6cm D:25-36cm
    • <li

>XS = A:

    4,5cm B:4cm C:7,5cm D:26-37cm

  • S = A:5cm B:4,5cm C:9cm D:29-40cm
  • M = A:6cm B:5cm C:10,5cm D:34-48cm
  • L = A:7cm B:5,5cm C:12cm D:38-52cm
  • XL = A:9,5cm B:6cm C:14cm D:45-62cm
  • XXL = A:10cm B:6,5cm C:15,5cm D:50-72cm
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De Silas muilkorf is de perfecte oplossing voor honden die graag alles opeten tijdens wandelingen. Deze functionele muilkorf biedt de juiste balans tussen veiligheid en comfort, zodat je hond kan blijven snuffelen zonder ongewenst gedrag. Dankzij het slimme ontwerp en de verstelbare banden is de muilkorf ideaal voor dagelijks gebruik.

Belangrijkste kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van stevig kunststof voor duurzaamheid.
  • Comfort: Voorzien van een zachte wollen strip op de muilbanden.
  • Sluiting: Eenvoudige en veilige kliksluiting.
  • Pasvorm: Traploos verstelbaar voor een perfecte pasvorm.

Veilig en functioneel ontwerp

De Silas muilkorf biedt een veilige manier om je hond te begeleiden tijdens wandelingen, zonder hem te beperken in zijn natuurlijke gedrag. Het ontwerp zorgt ervoor dat je hond kan hijgen, drinken en snuffelen, terwijl hij beschermd is tegen het opeten van ongewenste zaken. De kunststof constructie is lichtgewicht maar stevig, waardoor hij comfortabel blijft, zelfs bij langdurig gebruik.

Comfort staat voorop

Een van de belangrijkste kenmerken van de Silas muilkorf is het hoge comfortniveau. De zachte wollen strip zorgt ervoor dat de muilbanden niet schuren of irritatie veroorzaken, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt de korf ideaal voor honden die gevoelig zijn voor traditionele muilkorven. Daarnaast kan hij gemakkelijk worden aangepast dankzij de traploos verstelbare banden, zodat hij altijd perfect aansluit op de snuit van je hond.

Verstelbaar en eenvoudig in gebruik

Met de traploos verstelbare banden is de Silas muilkorf eenvoudig aan te passen aan de grootte en vorm van de snuit van je hond. De kliksluiting zorgt voor een veilige bevestiging, terwijl je de muilkorf in één beweging kunt aan- en afdoen. Dit maakt de hem niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk.

Conclusie

De Silas muilkorf biedt een betrouwbare en comfortabele oplossing voor honden die alles willen opeten tijdens het wandelen. Het lichte, maar duurzame ontwerp, gecombineerd met de zachte afwerking en verstelbare pasvorm, maakt hem een uitstekende keuze voor elke hondenbezitter. Geef je hond de vrijheid om te snuffelen zonder zorgen, terwijl je hem veilig en onder controle houdt met de Silas muilkorf.

Bekijk onze andere wandelproducten hier!

Extra informatie

Maat

Extra Extra Small, Extra small, Small, Medium, Large, Extra Large, Extra Extra Large

6,8015,50

Qty: