Grondpin met kabel

De grondpin met aanleglijn van 3m  is de ideale oplossing voor hondenbezitters die hun hond veilig buiten willen laten spelen. Deze stevige metalen grondpin zorgt ervoor dat je hond zich vrij kan bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij wegrent. De pin van 46cm is eenvoudig in de grond te draaien en biedt een stabiele verankering, zelfs voor de meest enthousiaste viervoeters.

Artikelnummer: 5400274717638 Categorie:

Beschrijving

De grondpin met aanleglijn is de ideale oplossing voor hondenbezitters die hun hond veilig buiten willen laten spelen. Deze stevige metalen grondpin zorgt ervoor dat je hond zich vrij kan bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij wegrent. De pin is eenvoudig in de grond te draaien en biedt een stabiele verankering, zelfs voor de meest enthousiaste viervoeters.

Productkenmerken:

  • Materiaal: Duurzaam en weerbestendig metaal
  • Bevestiging: Karabijnhaak en lus voor eenvoudige bevestiging van de kabel
  • Gewichtsbeperking: Geschikt voor honden tot maximaal 15 kg
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Veilig en betrouwbaar

De grondpin met aanleglijn is ontworpen met de veiligheid van jouw hond in gedachten. Het duurzame metalen ontwerp zorgt ervoor dat de pin stevig in de grond blijft zitten, zelfs bij krachtig trekken. De karabijnhaak en lus maken het eenvoudig om een kabel aan de grondpin vast te maken, waardoor je hond de vrijheid heeft om te bewegen terwijl hij veilig op zijn plek blijft.

Ideaal voor kleinere honden

Speciaal ontworpen voor honden tot 15 kg. De aanleglijn is sterk genoeg om ervoor te zorgen dat je kleine tot middelgrote hond veilig buiten kan spelen zonder risico op ontsnappen. Dit maakt de grondpin perfect voor gebruik in de tuin, op de camping of tijdens een picknick in het park.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de grondpin met aanleglijn is heel eenvoudig. Draai de metalen pin gewoon in de grond op een plek waar je hond voldoende bewegingsvrijheid heeft. Bevestig vervolgens de kabel met behulp van de karabijnhaak en de lus. Binnen enkele minuten is jouw hond veilig vastgezet en klaar om van de buitenlucht te genieten.

Vrijheid met controle

Met de grondpin met aanleglijn geef je jouw hond de vrijheid om te rennen en spelen, terwijl je de zekerheid hebt dat hij veilig is. Of je nu thuis bent of onderweg, deze grondpin biedt een betrouwbare oplossing voor het buiten houden van je hond zonder zorgen. Laat je hond genieten van het buitenleven met deze praktische en veilige grondpin!

Ontdek onze andere huisvesting producten hier!

 

11,99

Qty: