EHBO set

Met de EHBO Basic set voor honden ben je altijd goed voorbereid op onverwachte situaties. Deze set biedt een complete oplossing voor eerste hulp aan je hond, dankzij het brede scala aan essentiële hulpmiddelen en het handige instructieboekje. Licht en compact, deze EHBO set is een must-have voor elke hondeneigenaar die het welzijn van zijn viervoeter serieus neemt.

Artikelnummer: 4047974194553 Categorieën: , ,

Beschrijving

EHBO Basic set voor honden

Je wilt natuurlijk altijd goed voorbereid zijn op onverwachte situaties. Met onze EHBO set heb je alles in huis om je trouwe viervoeter de eerste verzorging te bieden bij een ongelukje. Deze compacte en lichte set bevat alle basisbenodigdheden die je nodig hebt om snel en effectief te kunnen handelen.

Volledige EHBO kit met instructieboekje

De EHBO Basic set komt met een duidelijk instructieboekje, zodat je precies weet wat je moet doen in geval van nood. Of het nu gaat om een kleine wond of een tekenbeet, je hebt altijd een handleiding bij de hand die je door de benodigde stappen leidt.

Essentiële inhoud voor eerste hulp

Deze EHBO set bevat alle essentiële items om eerste hulp te verlenen aan je hond. Je vindt in de set een knevelverband, dat helpt bij het stoppen van ernstige bloedingen. Daarnaast bevat de set zes ontsmettingsdoekjes om wonden schoon te maken en infecties te voorkomen. Een plastic handschoen zorgt ervoor dat je hygiënisch kunt werken.

Handige hulpmiddelen

De EHBO set is uitgerust met een pincet en schaar, onmisbare hulpmiddelen voor het verwijderen van splinters of het knippen van verband. Twee gaaskompressen en twee rollen elastisch verband zijn inbegrepen om wonden te bedekken en te verbinden. Een speciaal tekenpincet helpt bij het veilig verwijderen van teken, wat essentieel is om ziektes te voorkomen.

Compact en draagbaar

De EHBO Basic set is licht en compact, waardoor hij ideaal is om mee te nemen tijdens wandelingen of op reis. Je kunt de set gemakkelijk in je rugzak of auto opbergen, zodat je altijd voorbereid bent, waar je ook bent.

Conclusie

Met de EHBO Basic set voor honden ben je altijd goed voorbereid op onverwachte situaties. Deze set biedt een complete oplossing dankzij het brede scala aan essentiële hulpmiddelen en het handige instructieboekje. Licht en compact, deze EHBO set is een must-have voor elke hondeneigenaar die het welzijn van zijn viervoeter serieus neemt.

24,99

Qty: