Fit a Skin

Fit Active Fit a skin
Fit a skin is een hoogwaardig huid- en haarcel regenererend vitaminen product, wat buiten de essentiële vitaminen ook nog hoeveelheden vitamine A, E, biotine en Spirulina (blauw-groene alg) bevat, wat belangrijke elementen zijn voor het behoud van een gezonde huid en vacht. Regelmatig gebruik bevordert de snelheid van het regeneratieproces van de huid en de vacht en is niet alleen efficiënt in het voorkomen van huid en vacht gebreken.

Categorie:

Beschrijving

Fit Active Fit a skin
Fit a skin is een hoogwaardig huid- en haarcel regenererend vitaminen product, wat buiten de essentiële vitaminen ook nog hoeveelheden vitamine A, E, biotine en Spirulina (blauw-groene alg) bevat, wat belangrijke elementen zijn voor het behoud van een gezonde huid en vacht. Regelmatig gebruik bevordert de snelheid van het regeneratieproces van de huid en de vacht en is niet alleen efficiënt in het voorkomen van huid en vacht gebreken. Het helpt problemen behandelen zoals gebroken haren, gescheurde nagels, roos, jeuk en huiduitslag. De Spirulina helpt het organisme aan een voldoende hoeveelheid jodium, wat belangrijk is bij het helpen voorkomen van zenuw schade in de ontwikkeling bij foetussen van drachtige honden. De combinatie van biotine en Spirulina resulteert in een uitstekende kwaliteit en heldere pigmentatie. Het is ook aanbevolen voor zowel de volwassen honden en puppy’s in geval van dermatitis, eczeem, haaruitval en het verspreiden van demodex. Helpt de kans op huidallergieën te verminderen. Regelmatig gebruik van Fit Active fit a skin tabletten zal helpen om de vacht van uw hond glanzend, dik en gezond te maken. Geef het 4-6 weken de tijd om resultaten te bereiken.

Samenstelling: Ruwe eiwit 15%, ruw vet 0.4%, ruwe as 5%, vocht 10%, biotine, vitamine A 600.000 IE/kg, vitamine D-3 40.000 IE/kg, vitamine E 600mg/kg, vitamine B-1 250mg/kg, vitamine B-2 400mg/kg, vitamine B-6 200mg/kg, calcium-d-pantotenaat 1.000mg/kg, niacin 200mg/5g, zink, onverzadigde vetzuren, omega-3, omega-6, Spirulina

Dosis: 1tablet/10kg/dag
60 tabletjes per pot

Bewaren: Bewaar op een droge plaats onder 20°c

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg

13,50

Op voorraad

Qty: