Fit a Fertility

Fit Active Fit a fertility
Fit a fertility is een premium multivitamine voedingssupplement voor zwangere of zogende teefjes. Niet alleen aanbevolen voor zwangere teefjes, maar ook voor dekkende reuen. Het bevat alle essentiële vitaminen en mineralen, en heeft grote hoeveelheden speciale vitaminen, mineralen, welke de kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen van het reproductieve materiaal van de reu verbetert en ondersteunt. Aan de andere kant, helpt het bij de voorbereiding op de zwangerschap van het vrouwelijke organisme, het ondersteunt de gezonde ontwikkeling van de foetus en kan het aantal innestelingen en dus het aantal geborenen helpen toenemen.

Categorie:

Beschrijving

Fit Active Fit a fertility
Fit a fertility is een premium multivitamine voedingssupplement voor zwangere of zogende teefjes. Niet alleen aanbevolen voor zwangere teefjes, maar ook voor dekkende reuen. Het bevat alle essentiële vitaminen en mineralen, en heeft grote hoeveelheden speciale vitaminen, mineralen, welke de kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen van het reproductieve materiaal van de reu verbetert en ondersteunt. Aan de andere kant, helpt het bij de voorbereiding op de zwangerschap van het vrouwelijke organisme, het ondersteunt de gezonde ontwikkeling van de foetus en kan het aantal innestelingen en dus het aantal geborenen helpen toenemen. Het wordt aanbevolen om te beginnen met de fit a fertility voor zowel reu als teef, 4-6 weken voor het dekken. Foliumzuur (samen met een hoog gehalte aan vitamine C en E) ondersteunt het reproductieve vermogen van de reu en de gezonde ontwikkeling van de foetus. Jodium is nodig voor een normale functie van de schildklier, en het ondersteunt foetale groei en ontwikkeling. Antioxidanten: vitaminen A, C, D, E zorgen voor bescherming van de cel. Antioxidanten ondersteunen de vrouwelijke vruchtbaarheid. Selenium kan aantal mannelijke zaadcellen verhogen. Ijzer ondersteunt de ovulatie van het vrouwtje. Peer is een sterk natuurlijk antioxidant en belangrijk voor de cel bescherming. Essentiële vetzuren (omega-3, omega-6) zijn belangrijk in de zwangerschap.

Samenstelling: Peer, vis, ruw eiwit 5%, ruw vet 1%, ruwe as max 70%, vocht max 10%, vitamine A 600.000 IE/kg, Vitamine D3 40.000 IE/kg, vitamine E 600mg/kg, vitamine B1 250 mg/kg, vitamine B2 400 mg/kg, vitamine B6 200 mg/kg, nicotine zuur 200 mg/kg, Ca-D-pantothenaat 1,000 mg/kg, omega-3, omega-6. Calcium 14%, fosfor 5%, magnesium 5%, ijzer 200mg/kg, zink 200mg/kg, jood 25mg/kg selenium 13mg/kg, vitamine C 10.000mg/kg, foliumzuur 140mg/kg.

Dosis: 1tablet/10kg/dag, te beginnen 4-6 weken voor dekking.
60 tabletjes per pot

Bewaren: Bewaar op een droge plaats onder 20°c

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg

13,50

Op voorraad

Qty: