Groentenmix

Een heerlijke en gezonde traktatie voor kleine knaagdieren en konijnen. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde groenten met positieve fysiologische werking, biedt het een uitstekend voedingssupplement en immuunversterker. Regelmatige dosering helpt veel ziekten te voorkomen.

Artikelnummer: 5998113561325 Categorie:

Beschrijving

Onze groentenmix voor knaagdieren is een speciaal samengestelde lekkernij, perfect voor kleinere knaagdieren en konijnen. Deze mix, ook wel groententraktatie of knaagdiersnack genoemd, biedt niet alleen een heerlijke smaak, maar ook tal van gezondheidsvoordelen voor je huisdieren.

Zorgvuldig geselecteerde groenten

De groentenmix bevat een unieke combinatie van zorgvuldig geselecteerde groenten. Deze groenten staan bekend om hun positieve fysiologische werking, wat betekent dat ze het lichaam van je knaagdier op verschillende manieren ondersteunen. De mix is samengesteld met het oog op het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn van je huisdier.

Uitstekend voedingssupplement

Onze groetnenmix fungeert als een uitstekend voedingssupplement. Het biedt extra vitamines, mineralen en antioxidanten die bijdragen aan een evenwichtige voeding. Regelmatige consumptie van deze mix helpt om de voedingsbehoeften van je knaagdier aan te vullen en zorgt ervoor dat ze alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben.

Immuunversterker

Een sterk immuunsysteem is cruciaal voor de gezondheid van je knaagdier. De kruiden in onze groentenmix hebben immuunversterkende eigenschappen, wat helpt om de natuurlijke afweer van je huisdier te verbeteren. Dit betekent dat je knaagdier beter beschermd is tegen ziektes en infecties, waardoor ze langer gezond en actief blijven.

Preventie van ziekten

Regelmatige dosering van onze groentenmix kan helpen bij het voorkomen van veel voorkomende ziekten bij knaagdieren. De mix ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, maar bevordert ook een gezonde spijsvertering en draagt bij aan een goede algemene gezondheid. Dit maakt het een onmisbaar onderdeel van het dieet van je huisdier.

Handige en veilige verpakking

Onze groentenmix voor knaagdieren wordt geleverd in een handige verpakking die de versheid en kwaliteit van de ingrediënten behoudt. De verpakking is gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je altijd een verse portie kunt aanbieden aan je huisdier.

De beste keuze voor je knaagdier

Of je nu een hamster, cavia, konijn of ander klein knaagdier hebt, onze groentenmix is de perfecte aanvulling op hun dieet. Het biedt niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook tal van gezondheidsvoordelen die bijdragen aan een lang en gelukkig leven voor je huisdier. Kies voor onze fruitmix en geef je knaagdieren de beste zorg die ze verdienen.

Ingrediënten

Wortelen, pastinaak , bieten, bieten, tomaten

Dosering

Dagelijks 1-2 eetlepels toevoegen aan de hoofdmaaltijd

3,50

Qty: