Proefzakjes

Wenst u graag één van onze producten te testen voordat u een grotere hoeveelheid koopt? Met deze proefzakjes kan het!

De proefzakjes zijn van u voor slechts €2. De €2 krijgt u terug onder de vorm van een tegoedbon die u kan gebruiken bij uw volgende bestelling. Door op deze manier te werken kost het proefzakje u geen geld wanneer uw hond de smaak bevalt.

Proefzakjes hebben een gewicht van 340g en zijn de ideale maat om de smaak te testen gedurende 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van uw hond. Het design is identiek aan de grotere zakken.

Heeft u graag advies bij uw keuze? Neem dan zeker contact met ons op via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Wens je graag één van onze producten te testen voordat je een grotere hoeveelheid koopt? Met deze proefzakjes kan het!

De proefzakjes zijn van jou voor slechts €2. De €2 krijg je terug onder de vorm van een tegoedbon die je kan gebruiken bij jouw volgende bestelling. Door op deze manier te werken kost het proefzakje jou geen geld wanneer jouw hond de smaak bevalt.

Proefzakjes hebben een gewicht van 340g en zijn de ideale maat om de smaak te testen gedurende 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van jouw hond. Het design is identiek aan de grotere zakken.

Heb je graag advies bij jouw keuze? Neem zeker contact met ons op via het contact formulier of een van onze social media kanalen (Facebook en Instagram). We helpen jou graag verder.

Extra informatie

Gewicht 0,34 kg
Smaak

Lamb & Herbals Puppy, Duck & Pear, Duck & Pear Puppy, Lamb & Herbals, Rabbit & Rosemary, Salmon & Spinach, Wild Boar & Berry

2,50

Qty: