Proefzakje

Wenst u graag één van onze producten te testen voordat u een grotere hoeveelheid koopt? Met deze proefzakjes kan het!

De proefzakjes zijn van u voor slechts €2. De €2 krijgt u terug onder de vorm van een tegoedbon die u kan gebruiken bij uw volgende bestelling. Door op deze manier te werken kost het proefzakje u geen geld wanneer uw hond de smaak bevalt. *

*Enkel geldig bij de eerste bestelling en/of niet in combinatie met grotere verpakking.

Proefzakjes hebben een gewicht van 300g en zijn de ideale maat om de smaak te testen gedurende 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van uw hond. Het design is identiek aan de grotere zakken.

Everyday small: rundsvlees min. 5%, kip min.25%

Hypoallergenic senior: lamsvlees min. 18%, vis min.5%

Hypoallergenic small: zalm min. 5%, vis min.22%

Puppy & Junior (vanaf 4 maanden tot 1 jaar): lamsvlees min.26%, vis min. 5%

Heeft u graag advies bij uw keuze? Neem dan zeker contact met ons op via één van onze social media kanalen (Facebook en Instagram) of via het contactformulier. We helpen u met plezier verder!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Wens je graag één van onze producten te testen voordat je een grotere hoeveelheid koopt? Met deze proefzakjes kan het!

De proefzakjes zijn van jou voor slechts €2. De €2 krijg je terug onder de vorm van een tegoedbon die je kan gebruiken bij jouw volgende bestelling. Door op deze manier te werken kost het proefzakje jou geen geld wanneer jouw hond de smaak bevalt.*

*Enkel geldig bij de eerste bestelling en/of niet in combinatie met grotere verpakking

Proefzakjes hebben een gewicht van 300g en zijn de ideale maat om de smaak te testen gedurende 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van jouw hond. Het design is identiek aan de grotere zakken.

Heb je graag advies bij jouw keuze? Neem dan contact met ons op via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) of via het contactformulier. We helpen jou met plezier verder!

Extra informatie

Smaak

Everyday Small, Hypoallergenic Senior, Hypoallergenic Small, Puppy & Junior

2,50

Qty: