Snoepjesschieter Mimzi

De snoepjesschieter Mimzi maakt het trainen en belonen van je hond leuk en hygiënisch. Gemaakt van duurzaam kunststof, geschikt voor snacks met een maximum diameter van 10 mm en schiet snoepjes tot 3 meter ver. Vul via de verwijderbare dop en geniet van schone handen tijdens het belonen. Perfect voor training en spel, zowel thuis als onderweg.

Artikelnummer: 5400585171051 Categorie:

Beschrijving

Trainen en spelen met je hond is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest als met de snoepjesschieter Mimzi. Deze innovatieve treat launcher is ontworpen om het beloningsproces schoon en plezierig te maken. Of je nu bezig bent met training of gewoon een leuk spelletje speelt, de Mimzi zorgt ervoor dat je hond altijd enthousiast en gemotiveerd blijft.

Innovatief ontwerp

De snoepjesschieter Mimzi is gemaakt van duurzaam kunststof en biedt een handige en hygiënische manier om je hond te belonen. Vul de launcher eenvoudig met snacks met een maximale diameter van 10 mm via de verwijderbare dop. Met een druk op de knop schiet je de snacks tot wel 3 meter ver, waardoor je hond actief en betrokken blijft tijdens het trainen of spelen.

Perfect voor training en spel

Of je nu nieuwe trucjes aan het leren bent of gewoon quality time met je hond wilt doorbrengen, de Mimzi maakt het proces leuker en interactiever. Door de snacks op afstand te lanceren, moedig je je hond aan om te rennen, springen en zoeken, wat niet alleen helpt bij de training, maar ook bij het bevorderen van fysieke activiteit en mentale stimulatie.

Gemakkelijk en hygiënisch

Een van de grootste voordelen van de Mimzi is de hygiëne. Geen vieze vingers meer van het aanraken van snacks tijdens het belonen. De treat launcher houdt de snacks schoon en droog, en jouw handen blijven schoon. Dit maakt de Mimzi ideaal voor onderweg, wandelingen in het park of waar je ook maar wilt trainen en spelen.

Draagbaar en praktisch

De compacte en lichtgewicht ontwerp van de Mimzi maakt het gemakkelijk om mee te nemen. Stop het in je tas of rugzak en je bent klaar om te gaan. Of je nu op pad bent of thuis, de Mimzi is altijd klaar voor gebruik. Dit draagbare hulpmiddel is perfect voor elke hondeneigenaar die op zoek is naar een efficiënte en leuke manier om hun hond te trainen en te belonen.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: Duurzaam kunststof voor langdurig gebruik
  • Geschikt voor snacks: Maximum diameter van 10 mm, te vullen via de verwijderbare dop
  • Actieradius: Schiet snoepjes tot wel 3 meter ver voor optimale speelplezier en training
  • Hygiënisch: Voorkomt vieze vingers en houdt snacks schoon
  • Draagbaar: Compact en lichtgewicht ontwerp, perfect voor onderweg en thuis

Met de snoepjesschieter Mimzi maak je trainen en spelen met je hond leuker, gemakkelijker en schoner. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze innovatieve treat launcher voor jou en je trouwe viervoeter!

Ontdek ons ander hondenspeelgoed hier!

7,99

Qty: