Hondenslip – Reu

De gentleman wraps zijn geschikt voor incontinente reus, helpen pups zindelijk maken en kunnen gebruikt worden bij chronische ontstekingen van het geslachtsorgaan. Ze zijn gemaakt uit nylon met een zachte fleece aan de binnenkant en wasbaar op 30°C. De sluitstrip met klittenband zorgt voor een aangename pasvorm.

Verkrijgbaar in de maten (omtrek x breedte):

  • XS = 41 x 12cm
  • S = 49 x 14cm
  • M = 59 x 20cm
  • L = 74 x 24cm
  • XL = 90 x 30cm
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De King Hondenslip, ook wel bekend als gentleman wraps, biedt de perfecte oplossing voor incontinente reuen, helpt bij het zindelijk maken van pups en kan gebruikt worden bij chronische ontstekingen van het geslachtsorgaan. Deze hondenslip is gemaakt van duurzaam nylon met een zachte fleece aan de binnenkant, wat zorgt voor comfort en absorptie. De sluitstrip met klittenband zorgt voor een aangename en verstelbare pasvorm.

Product kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van nylon met een zachte fleece binnenkant voor extra comfort.
  • Absorptie: Helpt bij het zindelijk maken van pups en biedt bescherming bij incontinentie.
  • Veelzijdig gebruik: Geschikt bij chronische ontstekingen van het geslachtsorgaan.
  • Aangename pasvorm: Voorzien van een sluitstrip met klittenband voor een comfortabele en verstelbare pasvorm.
  • Eenvoudig te reinigen: Wasbaar op 30°C, waardoor de hondenslip hygiënisch en fris blijft.

Zorg voor je hond met de King slip

Het biedt een uitstekende oplossing voor diverse problemen zoals incontinentie, zindelijkheidstraining en chronische ontstekingen van het geslachtsorgaan. Gemaakt van duurzaam nylon met een zachte fleece binnenkant, zorgt deze hondenslip voor optimaal comfort en effectieve absorptie. Hierdoor blijft je hond droog en comfortabel, wat bijdraagt aan zijn welzijn.

Dankzij de sluitstrip met klittenband is de pasvorm van de hondenslip eenvoudig aan te passen. Hierdoor zit de slip altijd comfortabel en stevig, zonder te knellen. Dit maakt de King Hondenslip ideaal voor dagelijks gebruik, of je hond nu binnen of buiten is.

Wasbaar op 30°C, waardoor je hem gemakkelijk schoon en fris houdt. Dit zorgt ervoor dat je hond altijd een hygiënische en comfortabele slip draagt. Niet alleen functioneel, maar ook eenvoudig te onderhouden, wat zowel jou als je hond ten goede komt.

Kies voor de King Hondenslip en geef je hond de beste bescherming en comfort bij incontinentie, zindelijkheidstraining of chronische ontstekingen. Zorg ervoor dat je trouwe viervoeter altijd droog en comfortabel is met deze hoogwaardige hondenslip!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten hier!

Extra informatie

Maat

Extra small, Small, Medium, Large, Extra Large

6,998,99

Qty: