Kam – Babu

De Babu Kam is ideaal voor het verzorgen van je harige vriend. Deze milieuvriendelijke bamboe kam, met afgeronde tanden, ontwart knopen zonder trekken en verwijdert losse haren. Perfect voor honden met een middellange of lange vacht, en zorgt voor een gezonde en glanzende vacht zonder irritaties. Duurzaam, comfortabel en eenvoudig in gebruik – de beste keuze voor vachtverzorging!

Artikelnummer: 5400585239928 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de Babu Kam, ideaal voor het verzorgen van je harige vriend. Deze hoogwaardige kam, gemaakt van milieuvriendelijk bamboe, verwijdert knopen en losse haren zonder trekken. De roterende tanden ontwarren klitten zachtjes, waardoor je huisdier zich comfortabel voelt tijdens het kammen.

Voordelen en kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van milieuvriendelijke bamboe, duurzaam en ecologisch.
  • Roterende tanden: Ontwarren knopen en verwijderen losse haren zonder pijn.
  • Geschikt voor middellange en lange vachten: Perfect voor honden met een middellange of lange vacht.
  • Afgeronde tanden: Beschermen de huid van je huisdier tegen irritaties en krassen.

Een essentieel hulpmiddel voor de dagelijkse vachtverzorging van je huisdier. Dankzij de roterende tanden kun je knopen in de ondervacht gemakkelijk en pijnloos ontwarren. Bovendien verwijderen de tanden efficiënt losse haren, wat helpt om de vacht schoon en gezond te houden. De afgeronde tanden zorgen ervoor dat de huid beschermd blijft tijdens het kammen, wat extra comfort biedt aan je huisdier.

Bijzonder geschikt voor honden met een middellange of lange vacht. Het gebruik ervan maakt de vachtverzorging eenvoudig en stressvrij, zowel voor jou als voor je huisdier. Met zijn duurzame bamboe constructie is de kam niet alleen vriendelijk voor je huisdier, maar ook voor het milieu.Geef je huisdier de beste verzorging met een kam die efficiënt, duurzaam en comfortabel is. Deze kam zorgt ervoor dat de vacht van je huisdier er altijd gezond en glanzend uitziet, terwijl de huid beschermd blijft tegen irritaties. Maak de verzorgingsroutine van je huisdier compleet met deze hoogwaardige kam.

Daarnaast is hij ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen intensief gebruik, waardoor je er zeker van kunt zijn dat hij lang meegaat. De kam biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook het comfort en welzijn van je huisdier staan centraal.

Met de Babu Kam kan je huisdier zorgeloos genieten van een gezonde en verzorgde vacht. Door de regelmatige verzorging blijft de vacht van je hond vrij van klitten en losse haren, wat de algehele gezondheid en het welzijn van je huisdier bevordert. Dankzij de milieuvriendelijke bamboe materialen draag je bovendien bij aan een duurzamere wereld.

Kortom

De Babu Kam is de perfecte keuze voor elke huisdiereigenaar die op zoek is naar een effectieve en milieuvriendelijke oplossing voor de vachtverzorging van hun geliefde huisdier. Geef je hond het beste met deze hoogwaardige kam en geniet van de voordelen van een gezonde, glanzende vacht en een tevreden huisdier.

Ontdek onze andere verzorgingsproducten hier!

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Maat

Small, Medium, Large

7,20

Qty: