Kong Eend

De Kong® Eend is een lang pluchen speeltje met een laag piepend geluid dat uw hond urenlang speelplezier biedt. De textuur in de nek stimuleert natuurlijke kauwinstincten, terwijl de slapheid en lengte ideaal zijn voor apporteerspelletjes. Gemaakt van duurzaam pluche, prikkelt dit speeltje alle zintuigen van uw hond. Perfect voor schudden, knuffelen en actief spelen!

Afmetingen: 25 x 22 x 42,5cm

Artikelnummer: 035585360737 Categorie:

Beschrijving

Maak kennis met de Kong ® Speelgoed Shakers™ Honkers Meerkleurige Eend, het perfecte speeltje voor uw hond! Dit hoogwaardige speeltje combineert duurzaamheid, interactief plezier en een onweerstaanbaar design om uw hond urenlang te vermaken.

Lang pluchen design

De eend heeft een lang, pluchen design dat zacht en aantrekkelijk is voor uw hond. Het materiaal voelt prettig aan in de mond en nodigt uit tot spelen en knuffelen. Het pluche design is niet alleen comfortabel, maar ook stevig genoeg om bestand te zijn tegen enthousiast spelgedrag.

Lage pieper voor extra speelplezier

Wat de eend echt bijzonder maakt, is de ingebouwde lage pieper. Dit kwakende geluid zorgt voor extra speelplezier en prikkelt de nieuwsgierigheid van uw hond. Het geluid stimuleert de speeldrang en houdt uw hond langer geïnteresseerd in het speeltje.

Stimuleert natuurlijke kauwinstincten

De textuur in de nek van de eend is speciaal ontworpen om de natuurlijke kauwinstincten van uw hond te stimuleren. Dit helpt niet alleen om verveling te voorkomen, maar draagt ook bij aan de mondgezondheid van uw hond. Het kauwen op het speeltje kan helpen bij het reinigen van de tanden en het versterken van de kaakspieren.

Ideaal voor apporteerplezier

Dankzij zijn slapheid en lengte is de eend perfect voor apporteerspelletjes. Het speeltje kan gemakkelijk gegooid en opgepakt worden, waardoor het ideaal is voor interactief spel tussen u en uw hond. Dit bevordert niet alleen fysieke activiteit, maar versterkt ook de band tussen u en uw huisdier.

Prikkelt Alle Zintuigen

De Kong Eend is ontworpen om alle zintuigen van uw hond te prikkelen. Het zachte pluche, de interessante texturen en het aantrekkelijke geluid maken dit speeltje onweerstaanbaar voor uw viervoeter. Het biedt een veelzijdige speelervaring die de zintuigen van uw hond blijft uitdagen.

Materiaal van hoogwaardige kwaliteit

De eend is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal dat duurzaam en veilig is voor uw hond. U kunt erop vertrouwen dat dit speeltje bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Bestel nu en verwen uw hond

Verwen uw hond met het ultieme speeltje: de Kong® Speelgoed Shakers™ Honkers Meerkleurige Eend. Dit speeltje biedt een perfecte combinatie van plezier, stimulatie en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en zie hoe uw hond geniet van urenlang speelplezier met zijn nieuwe favoriete speeltje!

Geef uw hond de Kong Eend – het perfecte speeltje voor eindeloos speelplezier en stimulatie!

Ontdek onze andere speelgoedjes hier!

16,50

Qty: