Kong Extreme puppy

De KONG Extreme biedt de ultieme kauwervaring voor jouw pup! Gemaakt van duurzaam, natuurlijk rubber, stuitert het voor extra speelplezier en kan gevuld worden met snacks of smeerpasta. Perfect voor mentale en fysieke verrijking.

Afmetingen

5,4 x 5,4 x 8,4cm

Mix verpakking van 2 kleuren (blauw en roze). Gelieve in de bestel opmerking aan te geven welke kleur u graag had. Wij proberen hier rekening mee te houden maar kunnen geen garanties bieden.

Artikelnummer: 035585131214 Categorie:

Beschrijving

Geef uw harige vriend de ultieme kauwervaring met het KONG Extreme hondenspeeltje! Dit speeltje is speciaal ontworpen voor de zwaarste kauwers en biedt zowel fysieke als mentale verrijking. Gemaakt van supersterk KONG-rubber, is het duurzaam en bestand tegen de sterkste kaken. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het speeltje stuitert, wat extra speelplezier biedt voor uw hond.

Materiaal en ontwerp

De KONG Extreme is vervaardigd uit duurzame, natuurlijke rubber. Dit hoogwaardige materiaal maakt het speeltje extreem sterk en perfect voor intensief kauwen. De stevige constructie zorgt ervoor dat het speeltje lang meegaat, zelfs bij de meest enthousiaste kauwers.

Interactief speelplezier

Het KONG Extreme speeltje biedt meer dan alleen een kauwervaring. U kunt het vullen met snacks of smeerpasta om uw hond extra te belonen en te stimuleren. Voor een extra uitdaging kunt u het gevulde speeltje invriezen, wat zorgt voor urenlang kauwplezier. Daarnaast stuitert het speeltje onvoorspelbaar, wat het extra leuk maakt voor interactieve spelletjes.

Voordelen 

  • Supersterk materiaal: Het duurzame, natuurlijke rubber is bestand tegen de sterkste kauwers en gaat lang mee.
  • Vulbaar: U kunt het speeltje vullen met snacks of smeerpasta voor extra verrijking. Het invriezen van het gevulde speeltje zorgt voor langdurig kauwplezier.
  • Stimuleert beweging: Door het unieke ontwerp stuitert het speeltje onvoorspelbaar, wat uw hond aanmoedigt om te spelen en te bewegen.
  • Mentale stimulatie: Het vullen van het speeltje biedt mentale uitdaging en helpt verveling te voorkomen.

Gebruik en onderhoud

Het KONG Extreme speeltje is eenvoudig in gebruik. Vul het met de favoriete traktaties van uw hond en geef het speeltje aan uw hond voor direct speelplezier. Voor extra kauwplezier kunt u het gevulde speeltje invriezen. Het schoonmaken is eenvoudig; u kunt het speeltje wassen met warm water en mild afwasmiddel. Laat het goed drogen voordat u het opnieuw vult.

Conclusie

De KONG Extreme is de perfecte keuze voor honden die intensief kauwen. Het duurzame ontwerp, de mogelijkheid om het te vullen met lekkers en de onvoorspelbare stuiter maken het een veelzijdig speeltje dat uw hond fysiek en mentaal uitdaagt. Geef uw hond de ultieme kauwervaring met de KONG Extreme en geniet van urenlang speelplezier en verrijking.

Ontdek onze andere speelgoedjes hier!

Extra informatie

Maat

Medium, Large, Extra Large, Extra Extra Large

12,50

Qty: