Kong Wobbler

De KONG Wobbler is een duurzaam kunststof speeltje dat gevuld kan worden met voedsel of traktaties. Het schommelt heen en weer, waardoor uw hond actief en mentaal gestimuleerd blijft. De schroefsluiting maakt vullen en reinigen eenvoudig. Perfect voor het tegengaan van verveling en bevorderen van beweging.

Afmeting

11 x 11 x 15,5cm

Artikelnummer: 035585034010 Categorie:

Beschrijving

De KONG Wobbler is het perfecte speeltje om verveling bij uw hond tegen te gaan en tegelijkertijd voor de nodige beweging te zorgen. Dit innovatieve speeltje is ontworpen om gevuld te worden met voedsel of traktaties, waardoor het niet alleen leuk is, maar ook nuttig voor de gezondheid en het welzijn van uw hond.

Materiaal en ontwerp

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de KONG Wobbler duurzaam en bestand tegen de ruwe behandeling door enthousiaste honden. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat het speeltje lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De schroefsluiting maakt het gemakkelijk om het speeltje te vullen met de favoriete snacks van uw hond. Hierdoor kunt u het speeltje eenvoudig openen, vullen en weer sluiten zonder gedoe.

Interactief speelplezier

De KONG Wobbler biedt een unieke speelervaring doordat het speeltje heen en weer schommelt wanneer uw hond ermee speelt. Dit onvoorspelbare wiebelende gedrag maakt het extra uitdagend voor uw hond om de traktaties eruit te krijgen. Terwijl uw hond het speeltje duwt, schudt en rolt, vallen de traktaties geleidelijk uit de Wobbler. Dit interactieve element zorgt ervoor dat uw hond actief blijft en zich mentaal gestimuleerd voelt.

Voordelen

  • Voorkomt verveling: Het interactieve karakter van de KONG Wobbler houdt uw hond bezig en voorkomt verveling. Dit is vooral nuttig wanneer u niet in de gelegenheid bent om met uw hond te spelen.
  • Bevordert beweging: Door de KONG Wobbler te bewegen, krijgt uw hond de nodige fysieke activiteit. Dit helpt om uw hond fit en gezond te houden.
  • Mentale stimulatie: De uitdaging om de traktaties uit de Wobbler te krijgen stimuleert de geest van uw hond. Dit kan helpen om gedragsproblemen veroorzaakt door verveling te verminderen.
  • Makkelijk te gebruiken: De schroefsluiting maakt het vullen en reinigen van de KONG Wobbler eenvoudig en snel.

Gebruik en onderhoud

Het gebruik van de KONG Wobbler is eenvoudig. Schroef de bovenkant eraf, vul het speeltje met traktaties of droog hondenvoer, en schroef de bovenkant weer vast. Geef het speeltje aan uw hond en laat het plezier beginnen. De KONG Wobbler is gemakkelijk schoon te maken; u kunt het gewoon met warm water en mild afwasmiddel wassen. Laat het speeltje goed drogen voordat u het opnieuw vult.

Conclusie

De KONG Wobbler is een onmisbaar speeltje voor elke hondeneigenaar. Het biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van uw hond. Met zijn duurzame ontwerp, interactieve functie en gemakkelijke onderhoud is de KONG Wobbler de ideale keuze voor honden van alle leeftijden en maten. Geef uw hond de uitdaging en het plezier die hij verdient met de KONG Wobbler!

Ontdek onze andere speelgoedjes hier!

19,99

Qty: