Denkspel Helios

Daag je hond mentaal uit met het houten denkspel Helios. Dit speelgoed stimuleert je hond om zijn neus en pootjes te gebruiken om de vakjes te openen en verborgen snacks te vinden. Gemaakt van duurzaam MDF en voorzien van antislip, is het ideaal voor pups en schrokkerige honden. Bevorder probleemoplossende vaardigheden en vertraag eetgewoonten met dit mentaal stimulerende speelgoed.

Artikelnummer: 5411290237345 Categorie:

Beschrijving

Geef je hond de mentale uitdaging die hij verdient met het denkspel Helios. Dit houten denkspel is speciaal ontworpen om je hond aan te zetten zijn neus en pootjes te gebruiken. Zo kan hij de vakjes openen en de verborgen snacks vinden. Ideaal voor pups en honden die de neiging hebben om te schrokken. Het biedt urenlang vermaak en stimulatie.

Mentaal uitdagend en stimulerend

Het denkspel Helios daagt je hond mentaal uit. Het helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Door de vakjes te openen met hun neus of poten, wordt je hond aangemoedigd om na te denken en strategisch te werk te gaan. Dit soort mentale stimulatie is essentieel voor een gezonde en gelukkige hond. Het kan helpen bij het verminderen van verveling en ongewenst gedrag.

Duurzaam en veilig materiaal

Gemaakt van hoogwaardig MDF, is het denkspel Hera zowel duurzaam als veilig voor je huisdier. MDF is een stevig materiaal dat bestand is tegen enthousiast gebruik door honden van alle leeftijden en groottes. Bovendien is het speelgoed voorzien van antislip aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat het op zijn plaats blijft tijdens het spelen en voorkomt dat je hond het spel wegduwt tijdens het zoeken naar snacks.

Ideaal voor pups en schrokkerige honden

Het denkspel Helios is perfect voor pups die nog in de leerfase zitten en voor honden die hun voedsel te snel opeten. Door het gebruik van dit spel kunnen honden leren om langzamer te eten en zich te concentreren op het openen van de vakjes. Dit kan helpen bij het verbeteren van de eetgewoonten en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Gemakkelijk in gebruik

Plaats eenvoudig de favoriete snacks of brokjes van je hond in de vakjes van het denkspel Helios. Laat je hond het spel ontdekken. Het eenvoudige maar effectieve ontwerp zorgt ervoor dat honden snel begrijpen hoe ze de vakjes moeten openen. Toch blijft het uitdagend genoeg om hun interesse vast te houden.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig MDF voor duurzaamheid en veiligheid
  • Mentaal stimulerend: Daagt je hond uit om na te denken en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen
  • Antislip: Voorzien van antislip aan de onderkant om verschuiven te voorkomen tijdens het spelen
  • Geschikt voor pups en schrokkerige honden: Helpt bij het vertragen van eetgewoonten en bevordert een gezonde spijsvertering
  • Eenvoudig in gebruik: Plaats snacks in de vakjes en laat je hond het spel ontdekken en openen

Met het denkspel Helios geef je je hond de mentale uitdaging en stimulatie die hij nodig heeft. Bestel vandaag nog en zie hoe je hond geniet van het zoeken en vinden van zijn favoriete snacks!

Ontdek onze andere denkspellen hier!

16,99

Qty: