Luchtpijp

Onze runderluchtpijp is een heerlijke en gezonde kauwsnack, perfect voor zware kauwers. Gemaakt van pure, zorgvuldig gedroogde luchtpijp van runderen met vrije uitloop, biedt deze traktatie essentiële mineralen, collageen, chondroïtine en glucosamine voor sterke gewrichten en tandgezondheid. Zonder toegevoegde antibiotica, steroïden of hormonen is het een volledig natuurlijke en voedzame keuze voor jouw hond.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijke en gezonde kauwsnack voor jouw hond? Onze runderluchtpijp is precies wat je nodig hebt. Deze smakelijke traktatie is gemaakt van pure, zorgvuldig gedroogde luchtpijp van runderen met vrije uitloop. Deze runderen worden gefokt zonder antibiotica, steroïden of hormonen. Hierdoor is onze runderluchtpijp een van de meest natuurlijke snacks die je kunt vinden.

Gezond en Voedzaam

De runderluchtpijp is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. De luchtpijp bestaat voornamelijk uit kraakbeen en bevat extra vetresten voor een verleidelijke smaak. Bovendien is deze traktatie rijk aan essentiële mineralen, collageen, chondroïtine en glucosamine. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor de gewrichten van jouw hond en helpen bij het behouden van een goede gewrichtsgezondheid. Daarnaast zorgt het kauwen op de runderluchtpijp voor een natuurlijke tandreiniging. Dit helpt tandplak en tandsteen te verminderen, wat de mondgezondheid van jouw hond ten goede komt.

Perfect voor Alle Kauwers

Of jouw hond nu een beginner is of een ervaren kauwer, de runderluchtpijp biedt een geweldige kauwervaring. De snack wordt zachter door het kauwen, wat het een interessante uitdaging maakt voor elke hond. De extra vetresten maken de luchtpijp extra smakelijk en aantrekkelijk. Bovendien is de runderluchtpijp een enkelvoudig diervoeder. Dit betekent dat er geen kunstmatige toevoegingen in zitten, alleen pure en natuurlijke ingrediënten.

Samenvatting

Kortom, onze runderluchtpijp is de perfecte traktatie voor jouw hond. Het is niet alleen een heerlijke snack, maar ook een gezonde en voedzame keuze. Met zijn rijke samenstelling van mineralen en voedingsstoffen ondersteunt het de gewrichtsgezondheid en mondhygiëne van jouw hond. En dankzij de natuurlijke herkomst van onze producten, kun je er zeker van zijn dat je jouw hond het allerbeste geeft.

Geef jouw hond vandaag nog de smaakvolle en gezonde runderluchtpijp en zie hoe blij en gezond hij ervan wordt!

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Analyse:

Ruw eiwit: 82.56%, ruwe oliën en vetten: 9.94%, vocht: 3.09%

 

 

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Smaak

Rund

4,0012,50

Qty: