Roodvlees

Roodvlees is een onweerstaanbare, magere kauwsnack gemaakt van 100% puur rundvlees, vrij van kraakbeen en pezen. Deze natuurlijke traktatie ondersteunt de gebitsverzorging en is ideaal voor honden van alle rassen, zelfs voor die met overgewicht. Met zijn rijke smaak en malse textuur biedt het langdurig kauwplezier. Perfect om je viervoeter op een gezonde manier te verwennen!

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Roodvlees

Roodvlees is een onweerstaanbaar knabbelplezier voor zowel kleine als grote honden en staat garant voor volledig kauwplezier. Deze gedroogde vleessnack, gemaakt van 100% puur rundvlees, biedt een natuurlijke en magere traktatie voor je trouwe viervoeter. Het is vrij van kraakbeen en pezen, waardoor het een gezonde en veilige keuze is.

Pure en natuurlijke kauwsnack

Gedroogd vlees is een puur natuurlijke en magere kauwsnack, gemaakt van 100% rundvlees. Het fijne, malse vlees van de slokdarm kan worden omschreven als een “filet” voor honden. Deze caloriebewuste lekkernij ondersteunt ook de gebitsverzorging, waardoor het kauwen niet alleen smakelijk maar ook functioneel is. Je hond zal zeker watertanden bij de aanblik van deze heerlijke traktatie.

Ideale snack voor alle hondenrassen

Roodvlees is een snack die alle hondenrassen behaagt, ongeacht hun grootte. De porties zijn handig gesneden, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Met een laag vetgehalte is roodvlees ideaal voor honden met overgewicht. Dit maakt het een perfecte keuze voor hondeneigenaren die hun huisdieren willen verwennen zonder zich zorgen te maken over extra calorieën. Het lage vetgehalte helpt bij het behouden van een gezond gewicht, terwijl de natuurlijke samenstelling bijdraagt aan een evenwichtige voeding.

Populaire en smakelijke traktatie

Roodvlees is een heerlijk en populair knabbelplezier waarmee je je viervoeter onberispelijk kunt verwennen. De rijke smaak en de malse textuur maken het een favoriet onder honden. Door je hond deze gedroogde vleessnack te geven, bied je niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een gezonde optie die bijdraagt aan een goede mondhygiëne.

Of je nu een kleine chihuahua of een grote Duitse herder hebt, roodvlees is de perfecte snack om je hond te laten genieten van een langdurig kauwplezier. Verwennen was nog nooit zo gezond en smakelijk! Deze gedroogde vleessnack zorgt ervoor dat je hond gelukkig en gezond blijft, terwijl hij geniet van zijn favoriete traktatie.

Ontdek onze andere gedroogde vlees snacks hier!

Analyse:

Ruw eiwit 77.45%, Ruwe oliën en vet 10.88%, vocht 6.93%

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Smaak

Rund

Gewicht

1000g, 250g

6,0024,50

Qty: