Pens

Pens is een natuurlijke, knapperige snack voor honden, gemaakt van runderen met vrije uitloop. Laag in vet, rijk aan eiwitten en vitamine B12, ondersteunt het een gezonde vacht, huid en tanden. Rijk aan voedingsstoffen, ideaal voor binnengebruik en aantrekkelijk voor zelfs de kieskeurige hond.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De natuurlijk knapperige traktatie voor jouw hond

Pens is een natuurlijke, langzaam gedroogde traktatie die een gezonde en smakelijke keuze biedt voor jouw hond. Ontdek waarom deze knapperige stick een favoriet is onder hondenliefhebbers en waarom het een geweldige aanvulling is op het dieet van jouw trouwe viervoeter.

Waarom?

 • Natuurlijke herkomst
  Pens is gemaakt van pens van runderen met vrije uitloop. Deze runderen worden gefokt voor kwaliteitsvlees voor menselijke consumptie, zonder antibiotica, steroïden of hormonen. Hierdoor is deze pens een puur en natuurlijk product voor jouw hond.
 • Gezond en voedzaam
  Laag in vet en hoog in eiwit, wat bijdraagt aan een gezond dieet voor jouw hond. Het is ook rijk aan vitamine B12, een essentiële voedingsstof voor energie en algehele gezondheid. Bovendien bevat de pens geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
 • Rijk aan collageen
  Het bevat veel collageen, wat helpt bij het behouden van een gezonde huid en een glanzende vacht. Collageen ondersteunt ook de gewrichten en draagt bij aan een goede algehele gezondheid.
 • Populaire hondensnack
  Het is niet alleen een van de bekendste hondensnacks, maar in sommige landen wordt het zelfs als een delicatesse voor mensen beschouwd. Deze knapperige traktatie is een ware favoriet onder honden en kan een welkome afwisseling zijn in hun dieet.
 • Tandverzorging
  Het kauwen op de pens helpt bij het reinigen van de tanden en het masseren van het tandvlees. Dit draagt bij aan een goede mondgezondheid en kan helpen bij het voorkomen van tandplak en tandsteen.
 • Rijke voedingsstoffen
  Pens is zeer rijk aan voedingsstoffen die een positief effect hebben op de darmflora en de geestelijke gezondheid van jouw hond. De natuurlijke geur van pens maakt het onweerstaanbaar voor zelfs de meest kieskeurige honden.
 • Ideaal voor binnengebruik
  De pens heeft een intensieve geur die honden aantrekt, maar het is ook geschikt voor binnengebruik doordat het een knapperige textuur heeft die langdurig kauwplezier biedt zonder te veel rommel te maken.

Samenvatting

Pens is de perfecte traktatie voor jouw hond. Gemaakt van pens van runderen met vrije uitloop, biedt het een gezonde, natuurlijke snack. Laag in vet, hoog in eiwit en vitamine B12, en rijk aan collageen, ondersteunt het de vacht, huid en gewrichten van jouw hond. Het helpt ook bij de mondhygiëne en is rijk aan voedingsstoffen voor een gezonde darmflora en geestelijke welzijn. Dit maakt het een onweerstaanbare keuze voor elke hond!

Analyse:

Ruw eiwit 57,41%; ruw vet 18,32%, vocht 5,58%

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Smaak

Rund

Gewicht

1000g, 250g

4,0013,50

Qty: