Runderoren

Runderoren zijn een gezonde, taaie traktatie voor honden, gemaakt van runderen met vrije uitloop. Ze zijn rijk aan glucosamine, chondroïtine, omega-3 vetzuren, zink en selenium. Ondersteunt gewrichten, mondhygiëne en biedt langdurig kauwplezier. Perfect voor alle honden!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gezonde en voedzame traktatie voor je hond? Onze runderoren zijn precies wat je nodig hebt! Ontdek waarom deze natuurlijke snack een geweldige keuze is voor jouw trouwe viervoeter.

Waarom?

 • Natuurlijke herkomst
  Onze runderoren zijn gemaakt van runderen met vrije uitloop, gefokt zonder antibiotica, steroïden of hormonen. Dit maakt de oren een puur en natuurlijk product voor jouw hond.
 • Gezond en voedzaam
  Runderoren zijn bijna vet- en geurvrij, waardoor ze een gezonde traktatie zijn. Ze bieden een uitstekende voedingsbron met veel voordelen voor de gezondheid van jouw hond.
 • Langdurig kauwplezier
  Door de taaie substantie van de oren biedt deze snack langdurig kauwplezier. Het is een betaalbaar alternatief voor varkensoren en bevordert een gezonde kauwervaring voor je hond.
 • Glucosamine en chondroïtine
  Runderoren bevatten van nature glucosamine en chondroïtine, die bijdragen aan de gezondheid van de gewrichten. Deze stoffen helpen de gewrichtsfunctie te verbeteren en kunnen helpen bij het voorkomen van gewrichtsproblemen.
 • Rijk aan omega-3 vetzuren
  Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor een gezonde huid en vacht. Onze runderoren zijn een geweldige bron van deze essentiële vetzuren, wat bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.
 • Essentiële mineralen
  Runderoren bevatten belangrijke mineralen zoals zink en selenium. Deze mineralen ondersteunen de algehele gezondheid en versterken het immuunsysteem van jouw hond.
 • Tandverzorging
  Het kauwen op runderoren helpt bij het reinigen van de tanden en het masseren van het tandvlees. Dit bevordert een goede mondgezondheid en kan helpen bij het verminderen van tandplak en tandsteen.
 • Ideaal voor alle honden
  Elk runderoor is een smakelijke traktatie die geschikt is voor honden van alle leeftijden en groottes. Het biedt een heerlijke en gezonde beloning voor elke hond!

Samenvatting

Runderoren zijn de ideale traktatie voor jouw hond. Gemaakt van runderen met vrije uitloop, bieden ze een gezonde en voedzame snack. Ze zijn bijna vet- en geurvrij, bieden langdurig kauwplezier en zijn rijk aan glucosamine, chondroïtine, omega-3 vetzuren, zink en selenium. Ze ondersteunen de gewrichtsgezondheid en bevorderen een goede mondhygiëne. Perfect voor honden van alle leeftijden!

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Analyse:

Ruw eiwit 85,1%, ruw vet 1,16%, vocht 6,73%

Extra informatie

Gewicht 0,150 kg
Smaak

Rund

Aantal

10 stuks, 100 stuks

6,5055,99

Qty: