Kalfshoefjes

FriGERA hoefjes zijn de ideale natuurlijke kauwsnack voor honden met een sterke kauwdrang. Deze licht verteerbare en reukarme hoefjes ondersteunen de gebitsverzorging en zijn rijk aan keratine voor gezonde spieren en een glanzende vacht. Vul ze met lekkernijen voor extra kauwplezier of kies voor onze gevulde hoefjes. Een gezond en smakelijk alternatief voor synthetisch kauwspeelgoed!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Waarom duur synthetisch kauwspeelgoed kopen als de natuur je een beter en gezonder alternatief kan bieden? FriGERA hoefjes zijn een uitstekende traktatie voor jonge honden met een sterke kauwdrang. Deze hoefjes zijn niet alleen smakelijk, maar bieden ook tal van gezondheidsvoordelen.

Ondersteuning bij gebitsverzorging

Ze helpen bij de gebitsverzorging van jouw hond. Ze ondersteunen pups tijdens het wisselen van de tanden en helpen tandplak en tandsteen te verminderen. Regelmatig kauwen op hoefjes draagt bij aan een gezond gebit en sterke kaken.

Rijk aan keratine, laag in vet

Onze hoefjes zijn rijk aan keratine, een essentieel eiwit dat bijdraagt aan gezonde spieren en een glanzende vacht. Ondanks de hoge eiwitwaarde zijn de hoefjes extreem laag in vet, wat betekent dat jouw hond kan genieten van een smakelijke traktatie zonder overmatige calorieën binnen te krijgen.

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar en reukarm, waardoor ze ideaal zijn om binnenshuis te verorberen. Jouw hond kan genieten van een smakelijke kauwsnack zonder dat je last hebt van onaangename geuren in huis.

Eindeloze mogelijkheden voor vulling

Een van de grootste voordelen ervan zijn dat je ze zelf kunt vullen met alles wat jouw hond lekker vindt. Denk aan lekkere hondenpasta, vleesvulling of nat hondenvoer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit maakt de hoefjes niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een geweldig hulpmiddel om jouw hond goed kauwgedrag aan te leren.

Extra beloning en speelplezier

In plaats van met een leeg synthetisch speeltje zonder voedingswaarde te blijven zitten nadat de beloning binnenin op is, kunnen de overgebleven lege hoefjes dienen als een extra beloning. Dit maakt het kauwen nog leuker en bevordert het speelplezier.

Vulling

Heb je geen inspiratie meer voor de vulling? Snuffel dan eens rond op het internet; er is een grote gemeenschap die klaarstaat om te helpen met creatieve ideeën. Als je de hoefjes niet zelf wilt vullen, kun je ook kiezen voor onze gevulde hoefjes. Zo geef je jouw hond een gezonde, smakelijke en verantwoorde traktatie waar hij dol op zal zijn.

Samenvatting

De perfecte, natuurlijke kauwsnack voor jouw hond. Ze ondersteunen de gebitsverzorging, zijn rijk aan keratine en laag in vet, en bieden eindeloze mogelijkheden voor vulling. Kies voor FriGERA hoefjes en geef jouw hond een gezonde en smakelijke traktatie!

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Smaak

Rund

Aantal

10 stuks, 100 stuks, 20 stuks

6,0035,00

Qty: