Runderkophuid

Runderkophuid is een natuurlijke, stevige kauwsnack gemaakt van 100% runderhuid, zonder kunstmatige toevoegingen. Deze gezonde traktatie ondersteunt de gebitsverzorging en biedt langdurig kauwplezier voor honden van alle rassen. Het lage vetgehalte en hoge eiwitgehalte maken het ideaal voor honden met overgewicht. Verwennen was nog nooit zo gezond en smakelijk!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Runderkophuid

Runderkophuid is een uitzonderlijke kauwsnack die zowel kleine als grote honden een langdurig kauwplezier biedt. Gemaakt van 100% natuurlijke runderhuid, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen, is deze snack een gezonde keuze voor je trouwe viervoeter. Het stevige en taaie karakter van runderkophuid zorgt ervoor dat je hond zich langdurig kan vermaken en tegelijkertijd zijn gebit gezond kan houden.

Pure en natuurlijke kauwsnack

Deze gedroogde runderkophuid is volledig natuurlijk en vrij van kunstmatige toevoegingen. Het wordt zorgvuldig gedroogd om een taaie textuur te behouden, wat perfect is voor honden die graag kauwen. Door het kauwen wordt tandplak verminderd en tandvlees gemasseerd, wat bijdraagt aan een goede mondhygiëne. Dit maakt het niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een functionele toevoeging aan het dieet van je hond.

Ideale snack voor alle hondenrassen

Runderkophuid is geschikt voor alle hondenrassen, ongeacht hun grootte of leeftijd. Het is bijzonder nuttig voor honden die behoefte hebben aan een stevige kauwsnack die hen lang bezig kan houden. Honden met overgewicht kunnen ook genieten, aangezien het een laag vetgehalte heeft en rijk is aan eiwitten. Dit helpt bij het behouden van een gezond gewicht en draagt bij aan de algehele gezondheid van je hond.

Populaire en voedzame traktatie

Runderkophuid is een populaire keuze onder hondeneigenaren vanwege de voedingswaarde en de langdurige kauwactiviteit die het biedt. De stevige textuur en de natuurlijke smaak maken het een favoriet onder honden. Door je hond runderkophuid te geven, zorg je niet alleen voor een smakelijke traktatie, maar ook voor een snack die bijdraagt aan de tandgezondheid en het welzijn van je hond.

Of je nu een kleine terriër of een grote retriever hebt, runderkophuid is de perfecte snack om je hond te laten genieten van langdurig kauwplezier. Het is een ideale manier om je viervoeter op een gezonde en verantwoorde manier te verwennen. Geef je hond het beste van wat de natuur te bieden heeft met deze stevige en voedzame kauwsnack.

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Analyse:

Ruw eiwit: 86.5%, ruwe oliën en vetten: 3.3%, vocht: 9.2%

 

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Smaak

Rund

Gewicht

1000g, 250g

4,0012,99

Qty: