Nekspier

Onze nekspier is een natuurlijke kauwsnack gemaakt van gedroogde rundernekspieren, geschikt voor power-kauwers. Deze snacks zijn vetarm, geurarm en perfect voor honden met overgewicht of voor gebruik binnenshuis. Hun taaie textuur bevordert gezonde tanden en kauwspieren, en ze zijn geschikt voor zowel kleine als middelgrote honden, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig kauwplezier.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Nekspier

Onze nekspier is een echte ruwe diamant en de perfecte traktatie voor jouw power-kauwer! Deze smakelijke snack is gemaakt van zorgvuldig gedroogde natuurlijke nekspieren van runderen met vrije uitloop. Normaal worden gebruikt voor kwaliteitsvlees voor menselijke consumptie. De runderen zijn gefokt zonder toevoeging van antibiotica, steroïden of hormonen, waardoor ze een van de meest natuurlijke opties zijn voor jouw hond.

Gezonde en natuurlijke keuze

Nekspier heeft een laag vetgehalte en is vrij van sterke geuren, wat het bij uitstek geschikt maakt voor honden met overgewicht of om binnenshuis te geven. De taaie en geribbelde textuur wordt na verloop van tijd elastisch tijdens het kauwen, wat kan helpen bij het verminderen van tandsteen en tandplak, terwijl het tegelijkertijd de kauwspieren van je hond versterkt. Deze kauwsnack is dus niet alleen lekker, maar ook functioneel voor de mondgezondheid van je harige vriend.

Geschikt voor alle maten

De nekspieren zijn op maat geportioneerd voor de mond van honden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel kleine als middelgrote honden. Ze bieden langdurig kauwplezier en helpen bij het bevredigen van de natuurlijke kauwbehoefte van je hond. Door hun natuurlijke oorsprong en de voordelen voor de mondgezondheid zijn nekspieren een uitstekende keuze om je hond bezig en gezond te houden.

Met nekspieren als kauwsnack geef je jouw hond niet alleen iets lekkers om van te genieten! Het is ook een voedzame en functionele toevoeging aan zijn dieet. Kies voor deze natuurlijke en smakelijke optie om je harige vriend gezond en tevreden te houden!

Ontdek onze andere gedroogde snacks hier!

Analyse:

Ruw eiwit: 90.51%, ruwe oliën en vetten: 5.23%, vocht 7.47%

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

500g, 250g

Smaak

Rund

3,506,50

Qty: